qliman Opublikowano 13 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2003 Niewiem czy to w tym dziale ale chyba raczej tak bo chodzi o WINDOWSA 98 SE kiedys tak nie mialem chodzi o to ze jak np mam jakis duzy Plik np .exe zajmuje 1,3GB i jak wchodze do katalogu z tym plikiem dysk dlugo go czyta jak by go jakos buforowal niewiem wzasadzie co on robi. ALe wiem jedno jakis czas temu tak nie mialem. A wina instalowalem 2 tyg. temu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wu Opublikowano 15 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2003 Niewiem czy to w tym dziale ale chyba raczej tak bo chodzi o WINDOWSA 98 SE kiedys tak nie mialem chodzi o to ze jak np mam jakis duzy Plik np .exe zajmuje 1,3GB i jak wchodze do katalogu z tym plikiem dysk dlugo go czyta jak by go jakos buforowal niewiem wzasadzie co on robi. ALe wiem jedno jakis czas temu tak nie mialem. A wina instalowalem 2 tyg. temu. 1.3 GB EXE ???? 8O Jeśli chodzi o bitmapy lub .avi to jest całkiem prawdopodobne że explorator generuje podgląd, (przynajmnej w XP się troche przymula). Ew. jakiś antywirus skanuje plik. Polecam tak na przyszłość Total Commandera. Aha, jeszcze coś. Być może dysk się sypie. Włącz smarta w biosie, ew. sprawdź go dobrze, włącz DMA.... nie mam pojęcia co jeszcze... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tek Opublikowano 15 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2003 no ja mam podobny problem ale w Xp... denerwuje mnie to, że gdy wchodze do katalogu z filmami musze czekac z ładnych pare chwil zanim uzycie procka spadnie z tych 100% :o Da sie to gdzies wyłączyc? :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał1 Opublikowano 15 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2003 może zdefragmentuj dysk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yaro120 Opublikowano 19 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2003 js mysle zze to antywirus mój norton mieli wszystkie pliki z folderów w które wchodzę. Ja tam z podglądem problemu nie miałem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...