QauczuQ Opublikowano 27 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2009 Witam, Przesiadłem się na WIn7 i już zaczynam załować.... Nie ma aplikacji dla Audigy 2 która pozwoli mi sterować źródłem dzwięku tzn. decydować z któego słośnika ma grać mocniej - po prostu pozycjonować dzwięk 5.1. Macie mozę jakieś alternatywne apliacje które mógłym wykorzstać w tym celu? pzdr qauczuq Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jankes Opublikowano 30 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2009 http://forums.creative.com/t5/Sound-Blaste...009/td-p/540934 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QauczuQ Opublikowano 30 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2009 NIESTETY , jest tam opisane jak zainstalować sterowniki i podstawowe oporgramwanie ale słowem o eax console jedynie tyle jest ale pod win xp. Kurde musi być jakiś alternatywny soft do tego, tylko nie wiem gdzie go szukać bo wszystkie pomysły już mi się skończyły.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pkozerski Opublikowano 13 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2009 NIESTETY , jest tam opisane jak zainstalować sterowniki i podstawowe oporgramwanie ale słowem o eax console jedynie tyle jest ale pod win xp. Kurde musi być jakiś alternatywny soft do tego, tylko nie wiem gdzie go szukać bo wszystkie pomysły już mi się skończyły.... To sobie zainstaluj sterowniki KX http://www.driverheaven.net/general-discus...ed-x86-x64.html Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QauczuQ Opublikowano 14 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2009 a w tych sterach można sterować żródłem dzwięku : tzn. decydować z któego słośnika ma grać mocniej - po prostu pozycjonować dzwięk 5.1? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pkozerski Opublikowano 15 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2009 a w tych sterach można sterować żródłem dzwięku : tzn. decydować z któego słośnika ma grać mocniej - po prostu pozycjonować dzwięk 5.1? tak, mozna :) są trudniejsze w obsłudze od oryginalnych ale jakos dojdziesz :P na forum jest wszystko Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QauczuQ Opublikowano 17 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2009 czy brakuje w tych sterach obsługi EAX, chodzi mi o efekty w grach? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pkozerski Opublikowano 18 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2009 (edytowane) czy brakuje w tych sterach obsługi EAX, chodzi mi o efekty w grach? te sterowniki nie wspieraja EAX'a, ale nie wydaje mi sie zeby ten EAX byl Ci zbyt potrzebny... Używam kx'ow od kilku lat na Audigy 2 ZS i są o niebo lepsze od oryginalnych Edytowane 18 Grudnia 2009 przez pkozerski Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jupijupi Opublikowano 6 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2010 ja np z kxami mam problem pod win7 32b bo przy nich słyszę trzaski w tle przy jakiejkolwiek muzyce i nie poradziłem sobie z tym problemem :/ zwiekszałem latency itd lecz nie pomogło. Zainstalowałem oryginalne i problemu nie ma ... więc gdyby nie ten problem to pewnie nadal bym użytkował KXów jak za czasów XP a karte mam Audigy 2 ZS. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...