Skocz do zawartości
mari0

Zegarek Do Pływania (basen)

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Jako ze od jakiegoś czasu uczęszczam na basen chciałem sprawdzić dokladnie jak wyglądają moje postępy na basenie :) I w tym celu byłby bardzo pomocny zegarek. Jeżeli ktoś ma jakąś ciekawą propozycje chętnie wysłucham :) Cena do max 200 zł. Z góry dzieki :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sprinterem raczej nie jestem :) Zegarek jest mi potrzebny do tego zeby mierzyc sobie czas na "dlugie" dystanse (pewnie tez bedzie zabawa w jakies mniejsze odleglości typu 800 m. ). Jeszcze jedno co to znaczy ze zegarek jest z "niskim profilem" ??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

chodzilo mi po prostu o zegarek z mala gruboscia koperty zeby stawial jak najmniejszy opor w wodzie.

na takim dystansie jak 800m spokojnie mozesz sobie mierzyc czas na zwyklym zegarze o ile jest taki na basenie ^_^

jesli masz wiecej kasy mozesz sobie kupic takie cudo

http://swimshop.pl/sklep/sprzet_treningowy...K,rid,6429.html

Edytowane przez fuey

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Casio WS-110H ~189zł

mam od lat, już nie noszę ale sprawny, przyciski można bez obaw wciskać pod woda, także skoki nic mu nie przeszkadzają, wygodny przycisk start stop z boku obudowy i duży przycisk do łapania międzyczasów.

Wyświetlacz z powiększonymi cyframi

Generalnie jeśli nie ten to któryś z serii Phys, ale one są droższe.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi