mari0 Opublikowano 27 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2009 Witam Jako ze od jakiegoś czasu uczęszczam na basen chciałem sprawdzić dokladnie jak wyglądają moje postępy na basenie :) I w tym celu byłby bardzo pomocny zegarek. Jeżeli ktoś ma jakąś ciekawą propozycje chętnie wysłucham :) Cena do max 200 zł. Z góry dzieki :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 1 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2009 Ten nie jest zły: http://www.allegro.pl/item821916124_zegare...aqw100_1av.html Cena niestety to 219 zł ale imo warto ;). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuey Opublikowano 1 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2009 kazdy wodoszczelny zegarek z niskim profilem sie nada. ale samemu sobie mierzyc czasy to za bardzo nie widze. mozesz kogos poprosic zeby ci zmierzyl czas np. ratownika, no chyba ze plywasz dlugie dystanse. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mari0 Opublikowano 1 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2009 Sprinterem raczej nie jestem :) Zegarek jest mi potrzebny do tego zeby mierzyc sobie czas na "dlugie" dystanse (pewnie tez bedzie zabawa w jakies mniejsze odleglości typu 800 m. ). Jeszcze jedno co to znaczy ze zegarek jest z "niskim profilem" ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuey Opublikowano 1 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2009 (edytowane) chodzilo mi po prostu o zegarek z mala gruboscia koperty zeby stawial jak najmniejszy opor w wodzie. na takim dystansie jak 800m spokojnie mozesz sobie mierzyc czas na zwyklym zegarze o ile jest taki na basenie ^_^ jesli masz wiecej kasy mozesz sobie kupic takie cudo http://swimshop.pl/sklep/sprzet_treningowy...K,rid,6429.html Edytowane 1 Grudnia 2009 przez fuey Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mihalo Opublikowano 28 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2009 Casio WS-110H ~189zł mam od lat, już nie noszę ale sprawny, przyciski można bez obaw wciskać pod woda, także skoki nic mu nie przeszkadzają, wygodny przycisk start stop z boku obudowy i duży przycisk do łapania międzyczasów. Wyświetlacz z powiększonymi cyframi Generalnie jeśli nie ten to któryś z serii Phys, ale one są droższe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B@nita Opublikowano 13 Sierpnia 2018 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2018 polecam gtx 1080ti..też nie będzie wstydu jak go pokażesz na ręce. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...