ep1c Opublikowano 27 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2009 witam mam problem z tym dysjkiem poniewaz gdy pogram chwile w cos to wywala mi bs i restartuje mi sie komputer po tym restarcie nie wykrywa mi wogole dysku i musze wyłaczyc kompa dopiero go wykrywa w czym może tkwic problem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Firekage Opublikowano 27 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2009 SMART + podglad zdarzen. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 27 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2009 Może tak reszta konfiguracji, co? Płyta - marka, model, wersja. Zasilacz - marka, model. Pamięci - marka, model. Grafika - marka, model. W przypadku starszej płyty masz ustawioną zworkę na limit 150MB/s? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ep1c Opublikowano 27 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2009 (edytowane) Może tak reszta konfiguracji, co? Płyta - marka, model, wersja. Zasilacz - marka, model. Pamięci - marka, model. Grafika - marka, model. W przypadku starszej płyty masz ustawioną zworkę na limit 150MB/s? Płyta: ASRock M3A780GXH/128M Zasilacz: XILENCE XP600.(135)R Pamięci: OCZ3P13334G DDR3 Grafika Geforce 9600 GSO Edytowane 27 Listopada 2009 przez ep1c Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 28 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2009 Podłącz inny zasilacz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ep1c Opublikowano 28 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2009 (edytowane) mam ten zasilacz od pół roku i nie miałem tych problemów od podłączenia nowego dysku. wywala mi bs usbohci.sys. Edytowane 28 Listopada 2009 przez ep1c Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qhash Opublikowano 28 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2009 masz inny dysk? zainstaluj OSa na nim, zobacz czy będzie różnica, a tego przesmartuj, jest tutorial na tym forum co i jak diagnozować. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 28 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2009 Do przedmówcy: Czytaj cały temat dokładnie. Kolega już dał screena SMART. Do autora: Problem leży po stronie sterowników lub jakiegoś urządzenia USB. Zainstaluj najnowsze sterowniki chipsetu. Co masz podłączone na USB? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ep1c Opublikowano 28 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2009 klawiatura myszka dodam ze mam windows 7 smigałem na tej klawiaturze i myszke od miesiaca na xp i nie bylo problemów na wind 7 tez tydzien siedze dopiero teraz zaczeł sie problemy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 29 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2009 1. Pożycz od kogoś mysz i klawiaturę na PS/2 i posiedź na nich chwilę. 2. Wywal w menedżerze urządzeń wszystkie kontrolery/huby USB i uruchom ponownie kompa. 3. Podłączyłeś w końcu inny zasilacz czy nie?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...