dziq07 Opublikowano 28 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2009 Witam. mam problem z kartą graficzna marki Radeon model x1950pro sapphire 512/256. (pozostałe podzespoły procek amd athlon x2 6000, 2gb ramu, i płyta głowna asus m2n32 WS professional) a mianowicie, przed formatem gdy pogralem sobie w cod4 mw przez tak 10-20 minut to wyskakiwał mi komunikat, że karta osiąga zbyt wysoką temperature i taktowanie zostanie automatycznie zmniejszone aby zmiejszyc temperaturę. pogralem chwile dłużej i pojawił mi sie czarny ekran i było słychac, że gra sie zawiesiła bo dziwiek sie zacinał .. więc zrobiłem formata, zainstalowałem to co potrzeba i nie instalowałem oryginalnych sterowników od karty tylko najnowsze omegi.. i wszystko było ok do czasu kiedy zainstalowałem cod mw 2 i okazało sie że w menu zamiast literek są jakieś krzaki kolorowe i dowiedzialem sie ze trzeba przeistalowac sterowniki na najnowsze ATI i pobrałem najnowsze i ten sam problem co wczesniej czarny obraz -,-' ... sam juz nie wiem co z nia jest nie tak.. proszę o pomoc i z góry dziekuję za wszystkie odpowiedzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...