mikaelus Opublikowano 13 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2003 Przepuszczam sobie przez pamięć teraz MemTest i jestem ciekaw czy 6 błędów przy teście 128MB DDR (Coverage 1007%) to dużo i czy nie odkręcić trochę memorków? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adas01 Opublikowano 13 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2003 ja się martwię przy pierwszym napotkanym i odkręcam, ale co kto lubi ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ponury Opublikowano 13 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2003 Wyznaje podobną zasade i raczej nie zmienie swojega zachowania , ale jak powiedział adas01 , jak kto lubi :wink: . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grolshek Opublikowano 14 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2003 Po pierwszym ustawienia pamieci do poprawki.I to po calym dniu grzania ma byc bez bledu... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daleth Opublikowano 14 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2003 nawet 1 blad oznacza ze cos jest nie tak Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 14 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2003 OK, dzięki spuściłem z 3-2-2-2,5 na 5-2-2-2,5 i już poszło bez błędów :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...