_OskaR Opublikowano 29 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2009 (edytowane) Z niewiadomych mi powodów nie mogę odtwarzać filmów na yt - mimo, że parę godzin wcześniej wszystko było ok. Strona ładuje się bardzo długo, aż w końcu widać tylko obrazki i tekst, no i wielce przydatny komunikat: Masz wyłączoną obsługę języka JavaScript lub starą wersję programu Adobe Flash Player. Fajnie - tylko ja niczego nie dezaktualizowałam, ani nie wyłączałem. Poza tym problem występuje zarówno w FF, IE jak i Operze. Robiłem restarty, przywracanie systemu, usuwałem Flasha, instalowałem od nowa, wywalałem go jakimś deinstalatorem ze strony Adobe'a, instalowałem JRE, sprawdzałem rejestr, wywalałem spyware, wywaliłem FF razem ze śmieciami po nim, Opera zainstalowana na czysto, bo jej nie używam, skanowałem system antyvirem i rezutltat jest jeden - małe, brązowe i śmierdzące :angry: Z innymi serwisami jak metacafe czy dailymotion nie ma problemu. Win7 Pro x64. Edytowane 29 Listopada 2009 przez _OskaR Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 29 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2009 (edytowane) Mam to samo u mnie - YT nie działa . Stronka długo się ładuje , a jak już się załaduje to mam ten sam komunikat co ty . Więc to coś po ich stronie jest . Edit . Siedzę teraz w robocie - kompy ze świeżo postawionym systemem z ghosta , to samo się dzieje . Edit 2 . Jestem już w chacie , YT chodzi normalnie . Edytowane 29 Listopada 2009 przez reyden Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_OskaR Opublikowano 29 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2009 U mnie też już działa. Problem rozwiązało pójście spać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...