Skocz do zawartości
_OskaR

Youtube - Nie Działa Odtwarzanie, Choć Działało

Rekomendowane odpowiedzi

Z niewiadomych mi powodów nie mogę odtwarzać filmów na yt - mimo, że parę godzin wcześniej wszystko było ok. Strona ładuje się bardzo długo, aż w końcu widać tylko obrazki i tekst, no i wielce przydatny komunikat:

Masz wyłączoną obsługę języka JavaScript lub starą wersję programu Adobe Flash Player.

Fajnie - tylko ja niczego nie dezaktualizowałam, ani nie wyłączałem. Poza tym problem występuje zarówno w FF, IE jak i Operze. Robiłem restarty, przywracanie systemu, usuwałem Flasha, instalowałem od nowa, wywalałem go jakimś deinstalatorem ze strony Adobe'a, instalowałem JRE, sprawdzałem rejestr, wywalałem spyware, wywaliłem FF razem ze śmieciami po nim, Opera zainstalowana na czysto, bo jej nie używam, skanowałem system antyvirem i rezutltat jest jeden - małe, brązowe i śmierdzące :angry:

Z innymi serwisami jak metacafe czy dailymotion nie ma problemu.

Win7 Pro x64.

Edytowane przez _OskaR

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam to samo u mnie - YT nie działa .

Stronka długo się ładuje , a jak już się załaduje to mam ten sam komunikat co ty .

Więc to coś po ich stronie jest .

Edit .

Siedzę teraz w robocie - kompy ze świeżo postawionym systemem z ghosta , to samo się dzieje .

Edit 2 .

Jestem już w chacie , YT chodzi normalnie .

Edytowane przez reyden

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi