bambus Opublikowano 13 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2003 Witam, MAM athlona 1700XP+JIUHB 0302 WPMW,256 ddr 333 (ELIXIR),MSI KT3V Problem jest nastepujacy po przejsciu na szyne 166 mhz nie wstaje na 12,5 :cry: a na 12 wstaje i chodzi przez chwile po czym reset albo gdy ja go zresetuje to juz nie wstaje. Po zmianie napiecia na procku na 1,75V tez nic i niewiem od czego to może być prosze pomóżcie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 13 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2003 zobacz timingi pamieci - temp proca - albo moze cos innego nie wyrabia - procek powinien isc bez problemu chyba ze masz pecha... sprawdz mocowanie chlodzenia... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bambus Opublikowano 13 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2003 timingi nic nie zmienialem ,temp jest ok,ale te pamieci sa 333 wiec powinny isc bez problemu :oops: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keiename Opublikowano 13 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2003 Moze sproboj podniesc Vmem, moze pomoze. Mam takiego antka jak ty i spoko chodzi na 2300 :) Na 2400 zdeko niestabilnie ale da sie do windy wejsc :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...