Markus1 Opublikowano 29 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2009 (edytowane) Witam! Mam sprzęt jak w podpisie. Problem polega na tym, że nagle bez wyraźnego powodu komputer przestał funkcjonować. Po włączeniu komputera nie włącza się początkowy ekran biosu. Dysk twardy oraz wentylatory w zestawie się kręcą. wentylator na karcie graficznej także. Resetowałem bios-bezskutecznie. Niestety nie mam zamiennika zasilacza ani zamiennika grafiki. Ale jak myślicie? bo ja kurczę stawiam na płytę główną. Edytowane 29 Listopada 2009 przez Markus1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheNaturaT Opublikowano 29 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2009 Poczytaj inne podobne posty. Sporo tego bylo. Sprawdz ramy - kazdy z osobna. Res biosu zejdz do stockowych ustawien jesli miales OC Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markus1 Opublikowano 30 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2009 (edytowane) Pamięci sprawdziłem na samym początku. Są 2 w dualu więc próbowałem wyciągać po jednej, bez rezultatu. Niestety nie mam sygnału z buzera bo buda (sic!) takowego nie posiada. Reset biosu robiłem także wyciągałem baterię. Sprzęt jest na defaultowych ustawieniach bo wyciągałem baterię ale nie ma kontaktu z biosem bo jak pisałem wyżej jest tylko czarny ekran brak obrazu. Sprzęt pojechał do serwisu. Bebechy mam w większości na gwarancji i w dużej części z jednego sklepu niech myślą. Edytowane 30 Listopada 2009 przez Markus1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...