bLinku Opublikowano 29 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2009 tak wiec taki sobie sprzet ulozylem i potzebuje opinii czy moja karta graficzna bedzie lepiej sie sprawowac (gtx280) a tak wyglada caly sprzet : procek intel i5 core 750 ram ddr3 cl9 goodram 2gb karta graf EVGA geforce GTX280 plyta glowna ASUS P7P55-M mam obawy wiec jak ktos powie ze wszystko gra w sensie ze dobralem w miare to kamien z serca, poniewaz przesiadlem se z amd na intela i mam nadzieje ze tego nie pozaluje. W2czesniej mialem sprzet typu: amd athlon x2 4600+, 4gb ram i asus m2n-e sli mobo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLiT Opublikowano 29 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2009 Domyślam się że to ma być sprzęt do gier , wszystko byłoby fajnie bo fajny procek wybrałeś (dobre oc) i masz mocną grafikę , ale mając 2G ramu nie pograsz (na 100% musisz dołożyć kolejne 2G jak najszybciej jak to będzie możliwe). Płyta nie jest jakaś wybitna , ale ujdzie w tłumie. Powiedz jeszcze jaki masz do tego zasilacz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bLinku Opublikowano 29 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2009 Domyślam się że to ma być sprzęt do gier , wszystko byłoby fajnie bo fajny procek wybrałeś (dobre oc) i masz mocną grafikę , ale mając 2G ramu nie pograsz (na 100% musisz dołożyć kolejne 2G jak najszybciej jak to będzie możliwe). Płyta nie jest jakaś wybitna , ale ujdzie w tłumie. Powiedz jeszcze jaki masz do tego zasilacz. Dobrze wiem ze bedzie mi potrzebna jeszcze jedna kosc 2gb ale chwilowo zbieram fundusze, a zasilacz mam 600W chiefteca (do karty zalecany był 550). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bLinku Opublikowano 30 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2009 czekam jeszcze na jakies opinie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...