Skocz do zawartości
bLinku

Ułożony Komp Przeze Mnie - Potrzebuje Opinii

Rekomendowane odpowiedzi

tak wiec taki sobie sprzet ulozylem i potzebuje opinii czy moja karta graficzna bedzie lepiej sie sprawowac (gtx280) a tak wyglada caly sprzet :

procek intel i5 core 750

ram ddr3 cl9 goodram 2gb

karta graf EVGA geforce GTX280

plyta glowna ASUS P7P55-M

mam obawy wiec jak ktos powie ze wszystko gra w sensie ze dobralem w miare to kamien z serca, poniewaz przesiadlem se z amd na intela i mam nadzieje ze tego nie pozaluje. W2czesniej mialem sprzet typu: amd athlon x2 4600+, 4gb ram i asus m2n-e sli mobo.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Domyślam się że to ma być sprzęt do gier , wszystko byłoby fajnie bo fajny procek wybrałeś (dobre oc) i masz mocną grafikę , ale mając 2G ramu nie pograsz (na 100% musisz dołożyć kolejne 2G jak najszybciej jak to będzie możliwe). Płyta nie jest jakaś wybitna , ale ujdzie w tłumie. Powiedz jeszcze jaki masz do tego zasilacz.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Domyślam się że to ma być sprzęt do gier , wszystko byłoby fajnie bo fajny procek wybrałeś (dobre oc) i masz mocną grafikę , ale mając 2G ramu nie pograsz (na 100% musisz dołożyć kolejne 2G jak najszybciej jak to będzie możliwe). Płyta nie jest jakaś wybitna , ale ujdzie w tłumie. Powiedz jeszcze jaki masz do tego zasilacz.

Dobrze wiem ze bedzie mi potrzebna jeszcze jedna kosc 2gb ale chwilowo zbieram fundusze, a zasilacz mam 600W chiefteca (do karty zalecany był 550).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi