Gienek Opublikowano 30 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2009 (edytowane) Witam bardzo proszę o pomoc Otóż stałem sie posiadaczem modemu LUCENT ARCOR CELLPIPE 22A-BX-AR ADSL, ktory jest ponoc solidnym modemem, ale mam problem z zainstalowaniem sterowników do niego. midem dziala na 100% (nie ma znaczenia czy instatuje sterowniki przy odlaczonym kablu usb czy nie) Zaraz po wcisnieciu ikony setup(to samo podczas instalacji przez menedzer urządzeń) wyskakuje mi nieznany dla mnie wczesniej bląd "ERROR LOADING NEWDEV.DLL i zupełnie nie wiem co to znaczy Probowałem podmieniac ten plik innym o tej samej nazwie ale nic to nie dalo na zagranicznych forach nic nie znalazłem bardzo proszę o pomoc jeśli ktoś wie o co z tym biega Za rozwiazanie problemu mogę nawet zapłacić przelewem na konto System to Home Edition SP3 aktualizowany na bierząco-wersja oryginalna zarejestrowana pozdrawiam Edytowane 30 Listopada 2009 przez Gienek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...