Lovtza Opublikowano 3 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2003 Spokojnie :) Coolerek jest super i do tego ladnie wykonany . Jedyne do czego sie mozna przyczepic to to ze obudowa jest lekko nie dobrze zespojona. W czasie pracy wentyl przenosci drgania co konczy sie jego mruczeniem. Nie wiem czy to we wszytkich tak ale u mnie jest. Glosnoc typuje gdzie tak jak Zalman 6000CU na Low, bo takiego tez mam. Jak by nie bylo tego mruczenia to by byl bardzo bardzo cichy. Zapinaka jest spoko da sie rekami zalozyc bez rzadnych cooper shimow. Ja zalozylem go bez problemu na plycie Epox 8KHA+. Temp: Nie moge duzo powiedziec bo. Mam malo obudowe i tam jest goraca podobnie jak w moim pokoju. Jedyne to moge tak powiedzic. Testy sa dosc lipa bo bylo bardzo goraco :) :) Proc to AXP 1700@2000Mhz, tylko jak mowie tempy sa wysokie :) Moj kumpel na tym samym zalmanie mam 36*C na Low wiec nie wiem czego to wina. Dlatego mozecie sobie porownac Aero 7+ z Zalmanem Zalman 6000CU LOW Idle 50 Stres 54-56 Zalman High Idle 48 Stres 52 Aero 7+ LOW Idle 44-45 Stres 48-49 Na High nie da sie wyrobic ale Idle 37 Stres 40 :) :) Powiem tak jest to chyba jeden z najwydajniejszych coolerow a na stronie Tomshardware zobaczycie ze jednak najwydajniejszy Czy sie oplaca. Ja go kupilem tylko dlatego ze mi sie podobal. Czekalem dlugo i sie udalo. Dalem za niego 180zl z wysylka. Nie zaluje tego. Bardzo mi sie podoba. Jeszcze tylko usune te mruczenie bo jak sie go lekko scisnie rekami to przestaje :) :) Ale tak jak mowie moj tet jest dziwny bo mam duze tempy wiec dlatego daje porownanie jak chodzi u mnie zalman a jak Aero. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 3 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2003 trochę drogi ten aero7+ :| wolałbym dołożyć jeszcze 20 i kupić zalmana 7000CU - na low speed ma lepszą wydajność niż V7+ na high a głośność przy normalu mniejszą niz v7+ na low ;) - mocowanie juz zaprojektowałem - teraz czekam na cash i kupuje zalmana Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...