Seba1976 Opublikowano 30 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2009 Witam wszytkich! Mam takie pytanko, mianowicie czy ktoś się spotkał że telefon podczas próby połączenia z numerem nie osiągalnym lub zajętym nie można rozłączyć przy pomocy klawisza czerwonej słuchawki lub nawet wchodząc w opcje rozłączenia połączenia. Jedynie pomaga wyciagnięcie baterii. Nadmieniam iż już go zaktualizowałem do najnowszego softu. Może ktoś z Was juz sie z tym spotkał???? Help!!!!!! Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janio Opublikowano 30 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2009 Jeśli aktualizowałeś za pomocą nokia software updater i nie pomogło, to teraz spróbuj za pomocą Phoenixa. Podlinkował bym ci dokładny opis, ale nie wiem czy tu można, więc wklep w google "nokia e51 flashowanie programem phoenix" i druga pozycja. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba1976 Opublikowano 2 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2009 janio napisał(a): Jeśli aktualizowałeś za pomocą nokia software updater i nie pomogło, to teraz spróbuj za pomocą Phoenixa. Podlinkował bym ci dokładny opis, ale nie wiem czy tu można, więc wklep w google "nokia e51 flashowanie programem phoenix" i druga pozycja. Dzięki wielkie!!! Pozdrawiam dam znać czy coś wyszło z tego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...