Jaro87 Opublikowano 13 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2003 WItam. Niedawno [miesiąc temu] jak zwiedzałem Tweaka z moim odrazem zaczęło się coś dziwnego dziać. Mianowicie obraz zaczął żółknąć i zmieniał kolorystyke od żółci do normalnej bieli. Nie przęjąłem się i dalej robiłem co miałem robić. P 2-3 dniach problem zniknął i obraz był normalny. Tak było do wczoraj znowu obraz jest żółty i niczym nie mogę tego zmienić [no młotkiem to by można]. Zmieniłem grafe na Rive TNT2 i to samo, wyjąłem z kompa wszyskto [proc, ram, modem , itp.] odłączyłem wszystkie kable włączam kompa i to samo - piękna żółć na moim 753DF. Zrobiłem scandisc-a defragmentacje, wgrałem nowe dętki, zrobiłem deflaut w biosie i nic! Ja sie poddaję! A i jeszce jedno ta koloryustyka częścij sie zmienia w przeglądarce int. i jak w jakiś opcjach windy grzebie. [czy to monitor czy jakiś wir.?] POMOCY co jeszcze mogę zrobić czego nie zrobiłem? Jak pomyliłem temat/forum to sorki. Pozdrawiam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nessay Opublikowano 13 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2003 mi tez sie nieraz zmienia kolorystyka forum :) najczesciej wieczorem na żółty a pozniej znoof na biały :lol: btw mój kumpel miał monitor yakumo - walnołeś raz była tecza walnoles drugi - było czarno walnołeś trzeci był kolor sraczkowaty - dalo sie znieść :> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro87 Opublikowano 13 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2003 No ale ja mam SAMSUNGA SyncMAster 753DF 17"i chyba jest OK ALe tak w grach itp. to mam cały czas żółty tylko w windzie i na forum skacze. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 13 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2003 A może masz kabelki poprzerywane , od monita ? :} Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nessay Opublikowano 13 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2003 nie prosciej monitora odłączyc i sprawdzic na innym kompie? - i sparawa sie wyjasni nie bedzie potrzeby zakladania topików.... jak cos nie tak daj na gwarancje... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paszczu Opublikowano 14 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2003 Grinch dobrze gada :) Mam w swoim tak samo. Spróbuj podłączyć monitor do komputera tak żeby kabel był wyprostowany i zobacz co wtedy, ew. poruszaj kablem.Grinch dobrze gada :) Mam w swoim tak samo. Spróbuj podłączyć monitor do komputera tak żeby kabel był wyprostowany i zobacz co wtedy, ew. poruszaj kablem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 14 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2003 Kumpel też tak miał na swoim Daewoo 15" - wina kabla. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpak Opublikowano 14 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2003 tez tak mialem tyle ze mi wycinalo zupelnie kolory tak pokolji co sei okazalo wina kabla ! kupilem nowy podlaczyli mi i cos zjebali bo teraz mi w 60hz smiga nie mam czasu sie tym zajac Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 14 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2003 Miałem tak na starym gateway'u; jak ruszałem kablem, na zmianę ginęły kolory. Popękany kabel przy wtyczce... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro87 Opublikowano 15 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2003 Stuknąłem troche monitor, zamrygał i jest Ok kolory normalne. Dzięki wam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...