Skocz do zawartości
Jaro87

Żółty obraz. HELP~!

Rekomendowane odpowiedzi

WItam. Niedawno [miesiąc temu] jak zwiedzałem Tweaka z moim odrazem zaczęło się coś dziwnego dziać. Mianowicie obraz zaczął żółknąć i zmieniał kolorystyke od żółci do normalnej bieli. Nie przęjąłem się i dalej robiłem co miałem robić. P 2-3 dniach problem zniknął i obraz był normalny. Tak było do wczoraj znowu obraz jest żółty i niczym nie mogę tego zmienić [no młotkiem to by można]. Zmieniłem grafe na Rive TNT2 i to samo, wyjąłem z kompa wszyskto [proc, ram, modem , itp.] odłączyłem wszystkie kable włączam kompa i to samo - piękna żółć na moim 753DF. Zrobiłem scandisc-a defragmentacje, wgrałem nowe dętki, zrobiłem deflaut w biosie i nic! Ja sie poddaję! A i jeszce jedno ta koloryustyka częścij sie zmienia w przeglądarce int. i jak w jakiś opcjach windy grzebie. [czy to monitor czy jakiś wir.?] POMOCY co jeszcze mogę zrobić czego nie zrobiłem?

Jak pomyliłem temat/forum to sorki.

Pozdrawiam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mi tez sie nieraz zmienia kolorystyka forum :) najczesciej wieczorem na żółty a pozniej znoof na biały :lol:

btw mój kumpel miał monitor yakumo - walnołeś raz była tecza walnoles drugi - było czarno walnołeś trzeci był kolor sraczkowaty - dalo sie znieść :>

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Grinch dobrze gada :)

Mam w swoim tak samo. Spróbuj podłączyć monitor do komputera tak żeby kabel był wyprostowany i zobacz co wtedy, ew. poruszaj kablem.Grinch dobrze gada :)

Mam w swoim tak samo. Spróbuj podłączyć monitor do komputera tak żeby kabel był wyprostowany i zobacz co wtedy, ew. poruszaj kablem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tez tak mialem tyle ze mi wycinalo zupelnie kolory tak pokolji co sei okazalo wina kabla ! kupilem nowy podlaczyli mi i cos zjebali bo teraz mi w 60hz smiga nie mam czasu sie tym zajac

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...