slawekz1 Opublikowano 30 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2009 W trzy letnim komputerze postanowiłem zmienić płytę główną, pomięci i procesor. Po zainstalowaniu nowych podzaspołów musiałem zainstalować od nowa Windows XP Home Edition oem.System był akyualizowany zarówno na starych podzespołach jak i na nowych . I teraz moje pytanie, czy system jest przypisywany do płyty głównej czy do dysku twardego, ponieważ u mnie po zainstalowaniy systemu na nowych podzespołach bez problemu go uaktualniłem. Dodam że system kupiłem nie z komputerem tylko osobno i jest to wersja pudełkowa ale oem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 30 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2009 System masz oryginalny, tyle ze zgodnie z licencją juz nie jest legalny na nowej konfiguracji... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seb Opublikowano 1 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2009 SGJ ma rację, ale nie panikuj - nikt się nie przyczepi :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...