mguard Opublikowano 30 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2009 Czy ktoś z Was skorzystał ze świątecznej promocji w TP? Interesuje mnie zwłaszcza opcja z bonusem w postaci HBO za darmo. Jak to się sprawdza w praktyce? Podzielcie się prosze wrażeniami. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 30 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2009 Nie bierz TV, z tego co mi opowiadał kolega to potrafi wejśc na bandwidth całego łącza. Poza tym jeśli masz jakąkolwiek kablówkę to masz o wiele lepsze kanały w tv. Te w neo są tragiczne, chyba że mieszkasz na odludziu no to bym brał ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BorysVasiliev Opublikowano 17 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2009 Druga sprawa automatycznie podpisujesz cyrograf na 24 miesiące na neostradę!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carek Opublikowano 17 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2009 Dziwne, bo ja tam widzę umowę i na 12mc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
herobike Opublikowano 22 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2009 mi też się wydaje że (przynajmniej w tej nowej) w neostardzie sa umowy na 12 miesiecy tak samo z tv jak i bez niej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carek Opublikowano 22 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2009 Dzisiaj pomagałem znajomym w instalacji neo + tv z talerza. Umowa oczywiście na 12mc. btw. trochę problemów było z trafieniem w hot birda Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grodzio Opublikowano 11 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2010 Może ktoś jeszcze da swoją opinie na temat Neostrady z TV. A jeżeli nie neo z TV to co wziąć bo kończy mi się umowa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małpożer Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Może ktoś jeszcze da swoją opinie na temat Neostrady z TV. A jeżeli nie neo z TV to co wziąć bo kończy mi się umowa. Z braciakiem montowalem Neo z TV. Sporo zabawy sprawia montaz talerza (tj. jego ustawienia wzgledem satelity). Co do jakosci Internetu sie nie wypowiem, bo siedzialem raptem 3-4 min. Natomiast TV jest strasznie ubogie. Spora wiekszosc (jezeli nie 90-95%) to kanaly zagraniczne. Jak masz opcje to moze wez UPC? Ja sam planuje od nich Internet jak tylko skonczy mi sie umowa w TP. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...