tom1234 Opublikowano 13 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2003 Witam. Wyskakuje mi taki blad gdy chce zainstalowac unreal2 lub na[rzyklad 3dmarka 2001se.Zaznaczam ze wczesniej instalowalem oba programy bez problemu.Problem pojawia sie zaraz w momencie odpalania instalatora.W czym jest problem Bład "theinstallshield engine (iKernel.exe) could not be launched. Taki interfejs nie jest obsługiwany Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damndog Opublikowano 13 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2003 w C:Program FilesCommon FilesInstallShieldengine masz takie cus co jest wlasnie installshield engine :) i zapewne uleglo uszkodzeniu. nie mam pojecia czy jest gdzies do sciagniecia. zawsze mozna przeslac :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom1234 Opublikowano 14 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2003 Tez do tego doszedlem.przeszukalem cala strone firmowa nigdzie nie ma instala.Mam prosbe o przesłanie mi tego katalogu na admin@gracze.pl. Pozdrawiam nie zajmuje duzo:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom1234 Opublikowano 14 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2003 neistety podmienienie plików nie przyniosło porzadanego rezultatu :x Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rocky Opublikowano 14 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2003 skasuj plik - moze instal zrobi nowy, swiezy chociaz to tylko przypuszczenie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...