audiosystem Opublikowano 1 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2009 Witam! Jako że mój obecny monitor Lcd Samsung 226Bw 22" coraz bardziej mnie drażni chcę go zmienić na coś nowego. Cena do 1800 zł Wielkość 24" + preferowane full hd Matryca w tej cenie raczej Tn odpada na pewno musi być lepszy niż mój obecny monitor 226 bw w kolorach,wielkości,trybach oraz fajnie wyglądać. Jako że karta graficzna ma wejście Hdmi monitor fajnie by było gdyby takowe posiadał. Do czego ma służyć. -przeglądanie www -gry -filmy choć tu nie priorytet gdyż raczej do tego mam inny sprzęt Moje typy: Dell UltraSharp U2410 LG W2486L-PF Samsung P2770HD a)Czy warto wymieniać na 24" z 22" jeśli mój monitor jest uszkodzony i trochę drażnią mnie kolory oraz wielkość<:) po 3 latach pracy na nim.Posiadam gtx275 może wymienię na coś lepszego. b)Czy Dell UltraSharp U2410 posiada przyciski normalne albo dotykowe. c)Warto kupić Dell UltraSharp U2410 mile widziane opinie użytkowników d)Zaoszczędzić ok 800 zł i kupić 24 " ale na Tn a reszte przeznaczyć na modernizację.Zastosowanie głównie gry,czytanie stron www,czasem programy graficzne,edytory tekstu ale w mniejszości filmy raczej sporadycznie mam inny sprzęt w tym celu. Dziękuję za odpowiedzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
audiosystem Opublikowano 2 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2009 Ps:Pomoże ktoś? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 2 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2009 http://forum.purepc.pl/Monitory-f57/Jaki-M...le-t312773.html - zainteresuj się tym tematem (od początku). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...