Skocz do zawartości
audiosystem

Wymiana 226bw Na Monitor Do 1800 Zł

Rekomendowane odpowiedzi

Witam!

Jako że mój obecny monitor Lcd Samsung 226Bw 22" coraz bardziej mnie drażni chcę go zmienić na coś nowego.

Cena do 1800 zł

Wielkość 24" + preferowane full hd

Matryca w tej cenie raczej Tn odpada na pewno musi być lepszy niż mój obecny monitor 226 bw w kolorach,wielkości,trybach oraz fajnie wyglądać.

Jako że karta graficzna ma wejście Hdmi monitor fajnie by było gdyby takowe posiadał.

Do czego ma służyć.

-przeglądanie www

-gry

-filmy choć tu nie priorytet gdyż raczej do tego mam inny sprzęt

Moje typy:

Dell UltraSharp U2410

LG W2486L-PF

Samsung P2770HD

a)Czy warto wymieniać na 24" z 22" jeśli mój monitor jest uszkodzony i trochę drażnią mnie kolory oraz wielkość<:) po 3 latach pracy na nim.Posiadam gtx275 może wymienię na coś lepszego.

b)Czy Dell UltraSharp U2410 posiada przyciski normalne albo dotykowe.

c)Warto kupić Dell UltraSharp U2410 mile widziane opinie użytkowników

d)Zaoszczędzić ok 800 zł i kupić 24 " ale na Tn a reszte przeznaczyć na modernizację.Zastosowanie głównie gry,czytanie stron www,czasem programy graficzne,edytory tekstu ale w mniejszości

filmy raczej sporadycznie mam inny sprzęt w tym celu.

Dziękuję za odpowiedzi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi