Mutos Opublikowano 13 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2003 Właśnie u mnie teraz jest burza - piękny widok. Rozszalały żywioł, furia... Z czym wam się kojarzą burze i czy je lubicie (oglądać)?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeq Opublikowano 13 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2003 ja bardzo lubie burze, bo po burzy jest takie swieze powietrze jak sie wyjdzie, a poza tym efekty wizualne sa very fajne :twisted: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spentany Opublikowano 13 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2003 taa, lubie burze kiedy sobie siedze w domciu i gapie sie przez okno :)) heh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 13 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2003 hmmm mi to goulnie obojetne czasami sie wkur**** bo mi przez burze net niedziala Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keiename Opublikowano 13 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2003 burze sa zajebiste :D ale bardzo mi sie podoba tez czas jak sie zbiera na burze :) to jest to, zrywa sie wiatr, robi sie ciemno... :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 13 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2003 Burza jest super szczegolnie jak sa potezne wyladowania ale po tym jak przez wyladowanie poszly nam 4 porty na hubie jakos juz ich nielubie :? Niedlugo zmieniamy przewody na ekranowane i wtedy to moze sobie grzemiec ile wlezie a ja nikogo od sieci nie odlacze :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 13 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2003 ja lubie burze letnie tylko bo jest zajjebisty klimat jak poada deszczyk i do tego grzmi i bylska :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 13 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2003 Ogolnie lubie burze od czasu, kiedy jeden piorun spowodowal, ze prawie zemdlalem ze strachu (wlasciwie zbladlem i spadlem z krzesla:D ) jakby ktos widzial miny mojej rodzinki, to cale fun.from.hell to pikuś. Burza mi sie kojarzy z dyskoteka (echh strobo :)) A lubie stac sobie pod dachem i ogladac pioruny. Szkoda tylko ze musze kompa wylaczac, bo mam linie napowietrzna (prad i telefon :/) BTW- fajna stronka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bronek2000 Opublikowano 13 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2003 burze sa zajebiste :D ale bardzo mi sie podoba tez czas jak sie zbiera na burze :) to jest to, zrywa sie wiatr, robi sie ciemno... :) Przed burzą jest najlepiej, czuć już w powietrzu zapach deszczu, oświetlenie jest niesamowite, trawa nabiera takiego głębokiego odcienia zieleni, zawsze staram się wtedy wyjść na zewnątrz, poczuć ten wiatr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keiename Opublikowano 13 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2003 burze sa zajebiste :D ale bardzo mi sie podoba tez czas jak sie zbiera na burze :) to jest to, zrywa sie wiatr, robi sie ciemno... :) Przed burzą jest najlepiej, czuć już w powietrzu zapach deszczu, oświetlenie jest niesamowite, trawa nabiera takiego głębokiego odcienia zieleni, zawsze staram się wtedy wyjść na zewnątrz, poczuć ten wiatr. i pierwsze krople spadajacego deszczu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamien Opublikowano 13 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2003 burze w sumie sa fajne... tylko mi <span style="color:red;">[ciach!]</span>a druga sieciowka poszla z dymem i to dzisiaj.... jakos narazie stracilem sentyment do nich - pare dni i sie nawroce :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 13 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2003 burze sa zajebiste :D ale bardzo mi sie podoba tez czas jak sie zbiera na burze :) to jest to, zrywa sie wiatr, robi sie ciemno... :) Przed burzą jest najlepiej, czuć już w powietrzu zapach deszczu, oświetlenie jest niesamowite, trawa nabiera takiego głębokiego odcienia zieleni, zawsze staram się wtedy wyjść na zewnątrz, poczuć ten wiatr. i pierwsze krople spadajacego deszczu... Mrowienie w noga a potem juz tylko ciemnosc ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keiename Opublikowano 13 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2003 burze sa zajebiste :D ale bardzo mi sie podoba tez czas jak sie zbiera na burze :) to jest to, zrywa sie wiatr, robi sie ciemno... :) Przed burzą jest najlepiej, czuć już w powietrzu zapach deszczu, oświetlenie jest niesamowite, trawa nabiera takiego głębokiego odcienia zieleni, zawsze staram się wtedy wyjść na zewnątrz, poczuć ten wiatr. i pierwsze krople spadajacego deszczu... Mrowienie w noga a potem juz tylko ciemnosc ;)i budzisz sie w swiecie bez mezczyzn :P :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
monocyklista Opublikowano 13 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2003 Taaa, ja to szczególnie wspominam jedną taką burzę co mi załatwiła zasilacz w mojej Amisi 500. Coż to był za sprzęt. Do dziś wspominam go mile. Od tego czasu (a to chyba koło 1995 roku było, albo jeszcze wcześniej) zawsze jak zbiera się na większe grzmoty wolę wyłączyć kompa. Chyba tylko po to, żeby uspokoić własne nerwy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keiename Opublikowano 13 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2003 ja tam niczego nie wylaczam ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morris_Moore Opublikowano 13 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2003 bardzo lubie burze, najlepsze efekty sa jak jestes w wysokim lesie, i siedzisz sobie na werandzie domku. wieje, grzmi, drzewa szumia......no po prostu nie do opisania. pamietam raz juz po burzy siedzialem sobie spokojnie i czytalem ksiazke, az tu nagle tak pier***** ze autentycznie prawie spadlem z fotela, wydawalo mi sie juz ze przeszla, a tu jeszcze jeden na pozegnanie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOS Opublikowano 13 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2003 burze sa spox lubie siedziec przed kompem jak jst burza i wala pioruny :twisted: ( oczywiscie jak przez burze niewylacza pradu :D :wink: ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 13 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2003 Dobra burza to wielka burza i takie sie najlepiej ogląda. Wtedy to dopiero jest na co popatrzeć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 13 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2003 Burzy są zajebi.ste. A najlepiej jak się siedzi w małym domku ( z piorunochronem) w około las i niesamowite pioruny. Totalny wypas. Kiedyś po burzy siadł mi TV, wierza i video :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 13 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2003 Najfajniesze pioruny jakie widziałem to było kilka lat temu. Pioruny pruły w kopary w kopalni w Bełchatowie. Wyładoania były potęzne, pioruny grube jak jasna cholera... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keiename Opublikowano 13 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2003 Najfajniesze pioruny jakie widziałem to było kilka lat temu. Pioruny pruły w kopary w kopalni w Bełchatowie. Wyładoania były potęzne, pioruny grube jak jasna cholera...To musialo zajebiscie wygladac 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
|\/|ASO|\| Opublikowano 13 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2003 Właśnie u mnie teraz jest burza - piękny widok. Rozszalały żywioł, furia... Z czym wam się kojarzą burze i czy je lubicie (oglądać)?? U mnie tez była dzis w nocy burza ... ale takiej niebyło już dawno, grzmiło tak przeraźliwie że się alarmy w samochodach właczały brrr ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 13 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2003 ... czy je lubicie (oglądać)?? lubie zwlaszcza noca a najbardziej lubie jak piorun udezy gdzies blisko i w powietrzu jest duzo ozonu (jak to powiadaja "naelektryzowane powietrze") a najfajniejsze efkty dzwiekowe sa jak pioruny bija po metalowych konstrukcjach - np dzwigi-zurawie - slychac taki fajny metaliczny poglos 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 13 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2003 2 lata temu byłem w Wiśle na jakiejś górze, rozpętała się burza i jak pioruny zaczeły napier**** w kolejke linową to same iskry leciały :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keiename Opublikowano 13 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2003 Jak bylem kiedys pod namiotem na mazurach to jak byla burza pioruny walily w jezior. Zajebistscie to wygladalo, a rano na brzegu byla dostawa swiezych rybek :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 13 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2003 Spoko właśnie w Giżycku n.a.p.i.e.r.d.a.l.a burza :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 14 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2003 Mutos kiedy pisałeś ten topic, ja stałem w łazience i gadałem z qumplem bo grzmoty mnie rozpraszają. A tak ogółem. Nie lubie burzy. Zazwczyczaj wtedy kompa musze unieruchomić :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 14 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2003 Burze są zajebiste :D Nie ma to jak siedzisz w domku przed kompem, a za oknem ciemo, grzmi i leje... :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2003 Wczoraj (dzisiaj) po 1 nad ranem widzialem fajne blyskawice: piorun zniknal, a jeszcze przez 1-2 sekundy w niektorych miejscach plazma swiecila tworzac takie ciekawe koraliki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 14 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2003 Heh a jakies 100m odemnie jest zuraf budowlany i jest chyba wyzszy od mojego budynku. Zastanawiam sie kiedy w lato w niego przypieprzy jakas blyskawica :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...