TDK Opublikowano 14 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2003 BUrze sa ok ale jak nie wieje za silny wiatr :) (taki co przewraca drzewa;/)... :) a jakie powietrze potem :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dexiak Opublikowano 14 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2003 Dziendobry po burzy na nowej sieciowce :/ Zafascynowany zjawiskiem przesiedzialem ze 2 godz. z cyfrakiem w rece lapiac z roznym skutkiem ( srednia skutecznosc 10% ) :D Tak mnie pochlonelo ze zapomnialem wyrwac kabel z budy no i sieciowka dolaczyla do kolekcji wisiorkow nasciennych. pzdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuChyY Opublikowano 14 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2003 Lubie, szczegolnie jak jestem w domu, ostatnio jednak zlapala mnie porzadna burza jak wraczlem z angielskiego, mialem parasol wiec szedlem - jednak od pasa w dol bylem caly mokry ;) Nie moiwe juz o butach ;) I takie czasami tez lubie ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keiename Opublikowano 14 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2003 Lubie, szczegolnie jak jestem w domu, ostatnio jednak zlapala mnie porzadna burza jak wraczlem z angielskiego, mialem parasol wiec szedlem - jednak od pasa w dol bylem caly mokry ;) Nie moiwe juz o butach ;) I takie czasami tez lubie ;pJak moknac to kompleksowo :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 14 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2003 Dziendobry po burzy na nowej sieciowce :/ Zafascynowany zjawiskiem przesiedzialem ze 2 godz. z cyfrakiem w rece lapiac z roznym skutkiem ( srednia skutecznosc 10% ) :D Tak mnie pochlonelo ze zapomnialem wyrwac kabel z budy no i sieciowka dolaczyla do kolekcji wisiorkow nasciennych. pzdr. Najlepiej to jak by rozebrac cyfraka, polaczyc spust z jakims elementem swiatloczulym i juz masz super szybka reakcje na blyskawice ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fraag Opublikowano 14 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2003 mi nie przeszkadza (jak jestem w budynku of corz), a tak w terenie to nie przepadam:] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lechoo Opublikowano 15 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2003 Najlepiej to jak by rozebrac cyfraka, polaczyc spust z jakims elementem swiatloczulym i juz masz super szybka reakcje na blyskawice ;)Piorunki najlepiej fotografuje się w nocy lustrzanką (na statywie), migawka na "B" i czekamy na wyładowanie, albo kilka :) Kilka lat temu strzelił mi jeden w antenę od CB, uziemioną na szczęście ale i tak w chacie miałem fajerwerki na suficie... Po tym incydencie pozbyłem się anteny i radyjka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 15 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2003 Mutos kiedy pisałeś ten topic, ja stałem w łazience i gadałem z qumplem bo grzmoty mnie rozpraszają. A tak ogółem. Nie lubie burzy. Zazwczyczaj wtedy kompa musze unieruchomić :(Hehe, naparzało gdzieś w okolicy Zgierza, a mnie okinka wychodzą na północ i miałem fajny widoczek... Aż tak bardzo nie lubis zburzy, że się chowasz do łazienki?? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasy19 Opublikowano 26 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2003 burza is the best, najlepiej sie wtedy gra wypasiony klimat na gry typu Undying lub Nocturne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 26 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2003 ja jak czesc przedmowcow - lubilem dopuki nie mialem lan :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krootki Opublikowano 26 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2003 Heh, dzisiaj w nocy w Gdańsku była taka burza, że myślałem, że wszystko rozpiździ. Parę razy tak blisko huknęło, że aż mi się okna zatrzęsły... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 26 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2003 Tak bardzo lubie burze , kumplowi prawie chaty nie spaliło. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 26 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2003 Burze są fajne, chyba że jest się na szlaku w Tatrach z dala od schroniska - odradzam, ale przeżycia niezapomniane (na szczęście przeszła bokiem zachaczając tylko trochę). Pioruny też są ładne, zwłaszcza jak byłem na campingu przy lesie w wakacje - patrzę przez okno, a tu piorun pierdyknął w drzewo 5 metrów od domku - biedne drzewo :) Od kiedy się do Wawy przeprowadziłem nie widziałem porządnej burzy - w Krakowie są lepsze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 26 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2003 (...) Od kiedy się do Wawy przeprowadziłem nie widziałem porządnej burzy - w Krakowie są lepsze. A w okolicach Rzeszowa, to dopiero wymiata :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 26 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2003 Co za dzień! Najpierw o 5 rano słyszę grzmoty - napier***ało jak na wojnie! Teraz wróciłem (trochę wcześniej :mrgreen:) z budy przemoczoczy do suchej nitki - wszystko się suszy, ale i tak jest zajebiście :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elektron Opublikowano 26 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2003 W sumie są plusy i minusy burzy. Lubie oglądać burze (pioruny) ale jest beznadziejna bo nie można jećdzić na rowerze, ale po niej jest zarąbiste powietrze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 26 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2003 W sumie są plusy i minusy burzy. Lubie oglądać burze (pioruny) ale jest beznadziejna bo nie można jećdzić na rowerze, ale po niej jest zarąbiste powietrze.tu przyznam racje :) powietrze czystsze a i ozonek robi swoje. tez lubie takie powietrze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taso Opublikowano 26 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2003 Lubie burze, ale u mnie takiej porzadnej to nie bylo juz baaaaardzo dawno :? ("zwyklej" zreszta tez :x ) Burze najlepiej obserwuje sie na wsi :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 26 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2003 W sumie są plusy i minusy burzy. Lubie oglądać burze (pioruny) ale jest beznadziejna bo nie można jećdzić na rowerze, ale po niej jest zarąbiste powietrze.Jak nie mozna jak mozna? Kup sobie treningowy :D Co do powietrza- lepszego nie ma. A jak jeszcze potem tecza wypadnie na niebie (echh wczoraj widzialem i sie rozmazylem :lol: ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krootki Opublikowano 26 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2003 Co za dzień! Najpierw o 5 rano słyszę grzmoty - napier***ało jak na wojnie! Teraz wróciłem (trochę wcześniej :mrgreen:) z budy przemoczoczy do suchej nitki - wszystko się suszy, ale i tak jest zajebiście :D Hehe, wszyscy co lubią burze mogą nam zazdrościć. Sam takiej jak w nocy i dziś w dzień to dawno nie widziałem. Mam nadzieje tylko, że nie powtórzy się powódź w Gdańsku... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elektron Opublikowano 26 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2003 aRoo"] W sumie są plusy i minusy burzy. Lubie oglądać burze (pioruny) ale jest beznadziejna bo nie można jećdzić na rowerze, ale po niej jest zarąbiste powietrze.Jak nie mozna jak mozna? Kup sobie treningowy :D Co do powietrza- lepszego nie ma. A jak jeszcze potem tecza wypadnie na niebie (echh wczoraj widzialem i sie rozmazylem :lol: ) Nie no racja że można, ale jakoś mnie nie kręci jazda w burze, tak troche mokro pozatym...... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 26 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2003 Aaarrghhhh.... wykrakalem :P burza przyszla, neta nie bylo.... :? :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stefanito Opublikowano 27 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2003 oj, lubie bardzo i przydałaby się w wawie taka właśnie durza-buża teras... z błyskami, grzmotami i deszcxykiem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobus Opublikowano 28 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2003 ja tm rzadko lubie burze bo czesto mi prad wylaczaje i se nie moge w neciq siedziec :( eh.. ale efekt zajeb... tzn fajny :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 28 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2003 hmmmmm jak robi sie tak ciemno nawet w srodku dnia - zaczynaja grzmoty walic, deszcz zacinac - ehhhhh nic tylko udac sie do przytulnego pokoiku z dziewczyna i tam przeczekac burze :> :) - polecam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keiename Opublikowano 28 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2003 hmmmmm jak robi sie tak ciemno nawet w srodku dnia - zaczynaja grzmoty walic, deszcz zacinac - ehhhhh nic tylko udac sie do przytulnego pokoiku z dziewczyna i tam przeczekac burze :> :) - polecam no musze sprobowac :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nastuk Opublikowano 28 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2003 a jak niema laski pod reka to przed kompa i ci co niemaja ups'a niech sie modla o sprzet (ja niemam) :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keiename Opublikowano 28 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2003 a jak niema laski pod reka to przed kompa i ci co niemaja ups'a niech sie modla o sprzet (ja niemam) :evil:no risk no fun :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 28 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2003 ja bym nie ryzykowal walniecia pioruna i spalenia sprzetu w najlepszym wypadku - a pozatym komp nie jest az tak przyjemny - juz nie jestem taki pogiety zeby cale zycie z kompem spedzic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 28 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2003 Dzisiaj nad ranem (godzina 03:00 :wink: ) obudził mnie właśnie <span style="color:red;">[ciach!]</span>lny grzmot 8O Burza nie do opisania. Zajebiście wyglądała. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...