Gość Pikko Opublikowano 2 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2009 (edytowane) Witam! może zaczne od tego co to mam za kompa(stary zdeka ale cóż): MOBO: GIGABYTE GA-7N400-L Procek: AthlonXP 2400+ Thoroughbred RAM : Kingston DDR 1 gb + Kingston DDR 256 mb Grafika: HIS Radeon 9600XT no i teraz potrzebuje kupić zasiłke (teraz mam CODEGENA 300W 4 lata juz dziala cud z tego co wyczytalem na forum:D ale cos pada i wole kupic cos lepszego :) ) fundusze na wszystko mam 111 zł więc nastawilem sie na allegro uzywane lub cos w tym stylu ;) z zasilek znalazlem takie coś: FORTRON 300W fsp300 60atv DELTA DPS-300PB-2 Która lepsza i czy będąpasować, ogólnie co o nich sądzicie. Co do chlodzenia procka: Arctic Cooling Copper Silent 3 alias Copper Lite i Pasta termoprzewodząca Arctic Silver 5 ja juz mowilem razem z wysylka 111 zl prosze o pomoc Edytowane 2 Grudnia 2009 przez Pikko Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bender83 Opublikowano 2 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2009 Na twoim miejscu tą kasę przeznaczył bym na porządny zasilacz a na chłodzenie pozbierał jeszcze trochę. Miałem kiedyś tego AC i rewelacji wcale nie ma, no ale przynajmniej na początku był cichszy od boxa ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pikko Opublikowano 2 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2009 (edytowane) czytalem na forum ze zasilki tych firm dobre sa i w sumie w cenie tez mi pasuja. duzych wymagan to ja nie mam jakies tam oc, czy cos. hmm jakies moze inne opinie ?:D Troche drożej znalazłem taką zasiłke: Delta DPS 350PB 2 C zdaje mi sie że na forum swego czasu bardzo chwalona. Edytowane 2 Grudnia 2009 przez Pikko Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 2 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2009 A To to co? Delta 300W będzie dobra. Dobra będzie też DPS-300MB Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...