ara Opublikowano 13 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2003 Po wymianie plyty na epox 8rda+ temp procka utrzymuje sie na poziomie 55 stopni, a co najdziwniejsze pod 100% obciazeniem procka temp drgnie tylko o 1 stopien do gory, na starej plycie mialem kolo 43 stopni, czy tak ma byc? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Puffy Opublikowano 27 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2003 Ja mam 50 C po obciążeniu przy podkreceniu z 1500+ na 1900+ moze masz inne napięcie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
opolin Opublikowano 29 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2003 a ja mam 68-69 stopni ;):P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
storm Opublikowano 29 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2003 Po wymianie plyty na epox 8rda+ temp procka utrzymuje sie na poziomie 55 stopni, a co najdziwniejsze pod 100% obciazeniem procka temp drgnie tylko o 1 stopien do gory, na starej plycie mialem kolo 43 stopni, czy tak ma byc? hmm z tego co wiem Epox ma to do siebie ze przeklamuje temperature mozesz sobie spokojnie odjac kilka stopni albo najlepiej zmien bios niestety nie powiem ci na jaki dokladnie a to dlatego ze mam inna plyte :P :P pozdr :) :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...