zloman Opublikowano 2 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2009 otoz to mam pytanie na temat tej plyty glownej ASUS P5E3 PRO X48?? czy bedzie ona dobra do oc procesora itp jak ja oceniacie q9650 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpachla2 Opublikowano 2 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2009 heh :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zloman Opublikowano 2 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2009 no ostatni temat odpowiecie czy dobra tak szczerze i daje spokoj naprawde ja mam do piatku dac jaka plyte brac w sklepie i niewiem czy ta dobra ? niechce robic duzego oc ale z 3 ghz do 3,5 ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 2 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2009 Nie inwestuj w 775 jeżeli nie posiadasz proca. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpachla2 Opublikowano 2 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2009 Albo nauczysz się korzystać z forum albo zafundujemy ci długi odpoczynek od niego. Biegasz po wszystkich działach zakładając w większości durne tematy. Tak, durne, bo jak inaczej można nazwać pytanie o poprawność zakupu po zakupie? Rozsądny człowiek pytałby przed zakupem i ewentualnie po zakupie założyłby jeden temat na podstawowych gdzie zawarłby wszystkie swoje wątpliwości co do OC, działania, funkcji etc. Już dawno nie trafiłem na użytkownika, który swoim zachowaniem tak działał mi na nerwy. Od tej chwili stąpasz po kruchym lodzie. /Twoje poprzednie tematy zostały usunięte, bo żal by mi było ludzi którzy trafiliby tam z wyszukiwarki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miguel707 Opublikowano 2 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2009 http://forum.purepc.pl/kupic-f59/Skladam-K...ie-t310441.html W tym temacie odpowiedziano Ci na wszystkie pytania. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zloman Opublikowano 2 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2009 W tym rzecz ze posiadam procesor Quad q9650 ( 3 GHZ ) i chce znac odpowiedz tylko czy ta plyta i ten chipset jest dobry do oc mowicie mi ze latam tylko dajcie dobra odpowiedz i daje spokoj a nie tylko wchodzicie i mi piszecie ze spamuje itp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miguel707 Opublikowano 2 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2009 Bo prawda jest taka, że spamujesz. Zakładanie tylu tematów o tym samym jest spamem. Nie mogło się to skończyć w jednym temacie, musiałeś zacząć wymyślać dlaczego nie brać i7, tylko właził w pół-martwy LGA775. Tak, P5E3 Pro może być. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zloman Opublikowano 2 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2009 No przepraszam to jak mam jakies pytania i zalozylem temat to dalej w tym temacie zadawac pytania? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miguel707 Opublikowano 2 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2009 (edytowane) Dyskusja była odnośnie tego samego komputera/zakupu, także powinieno to być kontynuowane w tym samym temacie. Edytowane 2 Grudnia 2009 przez Miguel707 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...