cubic Opublikowano 3 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2009 zależy mi na dobrym odwzorowaniu kolorów i kątach, matryca matowa z dvi, może pivot coś z tych 500-700zl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 3 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2009 zależy mi na dobrym odwzorowaniu kolorów i kątach, matryca matowa z dvi, może pivot coś z tych 500-700zl Dobre kąty to IPS/PVA ... a takie IPS/PVA to nie 500-700 zł ... a jeśli jeszcze mają być neutralnie odzwierciedlone kolory to już zupełnie (nawet zlinearyzowanego dobrze 17" z 10 bit LUT na PVA za 700 zł nie kupisz) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzejs82 Opublikowano 3 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2009 przykro mi kolego ale za takie pieniadze monitor o ktorym napisales nie istnieje , polecam jakies modele iiyamy w tej cenie wg mnie nic lepszego niz iiyama nie ma Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dymy Opublikowano 17 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2009 http://forum.purepc.pl/index.php?s=&sh...t&p=3424601 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...