jahu Opublikowano 16 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2002 Helou! Wiecie może jaka powinna być temperatura Celerona T 1200 w deflautowych ustawieniach przy Volcano 7+? :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liquid Opublikowano 16 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2002 A przy jakiej się spali? AMD forever :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 16 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2002 buuuuuuuuuuuuuuuuu AMD buuuuuuuuuuuuuuuuu :twisted: ja na tym co widac ponizej mam temperaturke od 27 do 38 :) i to na titanie... a na Volcano 7+ to pewnie 2x mniej :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jahu Opublikowano 16 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2002 może i tak. Ale chodzi mi o temperature tulipana. 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...