Fazza Opublikowano 3 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2009 Witam Od lipca roku 2009 posiadam chłodzenie wodne. Nie skusiłem się odrazu na LC. Dopiero z czasem udało mi się zdobyć pieniądze (jak każdy wie mało to nie kosztuje). Lecz myślę że było warto, uzyskany przezemnie efekt w moim mniemaniu jest ogromnym krokiem z mojej strony w świat związany z PCtami. Moja konfiguracja: Core2Duo E7200 2.53GHz @ 3.8GHZ :wink: ASUS P5Q P45 Radeon GeCube HD4870 2x2Gb ram Corsair WD ATA 250 Gb Segate Baracuda 7200.11 SATA 500Gb Tagan 400W NZXT APOLLO CASE BLACK Scythe Kaze Master ASUS DVD-RW ASUS 22' Razer Diamondback 3G klawiatura Noname Na początku mój PCt wyglądał tak: Około Września kolejny update: Lecz przyszedł grudzień i nie mogłem zapomnieć o "elektronicznym pupilku": Areograf czyni cuda B-) To juz wszystko co chciałem dziś przedstawić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Androctonus Opublikowano 3 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2009 Wszystko pięknie i schludnie :D Pozdrawiam, Androctonus Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuMeL Opublikowano 3 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2009 A dlaczemu grafa sie kisi ? Calkiem schludnie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fazza Opublikowano 3 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2009 nic się nie kisi ;) pomału, pomału i będzie inna grafa z bloczkiem ale to są w moim przypadku koszty związane także z chłodnicą. Więc narazie tylko czekać i odkładać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kotan Opublikowano 4 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2009 NZXT :) budy calkiem miłe :) moze nie ogromne ale da sie zmieścic troche rzeczy :) Największy minus to Ogromne okno ukazujące za duzo przestrezni :/ co do aerografu byl sens?? widze ze komputer i tak stoi przy scianie to czy bedzie go widac?? ( nie powiem bo calkiem fajny ) :) a układzik spoko :) moze jakies oploty :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fazza Opublikowano 4 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2009 Często wybieram się na LAN Party i wtedy Apollo stoi gdzieś na srodku stołu, wtedy ładnie widać "korytarzyk". Już niedługo pomaluje środek i założe oploty więc troszkę cierpliwości wszystkiego nie mozna mieć odrazu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaX_CCC Opublikowano 4 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2009 (edytowane) nie jest źle. trochę kabli dużo. warto pomysleć na nowym oknem. Edytowane 4 Grudnia 2009 przez JaX_CCC Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fazza Opublikowano 4 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2009 Jak byś widział nowe okno? A co do kabli; oszczędzam na oploty i malowanie Apolla. Dzisiaj będą nowe foto od Fotografa :razz: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaX_CCC Opublikowano 4 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2009 Jak byś widział nowe okno? IMO najprościej jak się da - prostokąt. a)Jeżeli bok lewy z prawym jest zamienny to wyciąć nowe okno. b) wymienić pleksę na 'normalną' bez miejsca na wentyl + cover c)szukać do kupienia customowych boczków d) zrobić covera na napędy z pleksy lub mat Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fazza Opublikowano 6 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2009 Miałem dziś okazje przetestować i sprawdzić czy mój Tagan (400W) uciągnie karte GTX 275. Zarazem widziałem jak by wyglądał mój PCt z takową kartą i powiem wam że efekt jest powalający zresztą zobaczcie sami. :rolleyes: (Jedenym komu ten test się nie spodobał to "RADEK" który z zazdrością podziwiał swojego największego rywala.) <_< O... a kto to? :blink: Może coś w UV. :razz: Podenerwowany chce do środka. Brak prądu wyraźnie mu niesprzyja. I tak na koniec porównanie wielkości. :oops: Niestety GTX wrócił do właściciela ale może wkródce znów się zobaczymy. :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Precello Opublikowano 6 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2009 (edytowane) Ładnie Ładnie :) ehh Wszyscy co rusz dodają nowe foty swoich nowych wc'tów :P Też mam nowy zmodernizowany na nowej płycie - dokladnie P5Q-E czyli podobnej do twojej :P Musze <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> lustrzanke i porobic foty i powstawiac :D pozdr Edytowane 6 Grudnia 2009 przez Precello Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Racuch Opublikowano 6 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2009 te UV nawet ciekawie wyszło :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kotan Opublikowano 7 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2009 Bardzo ładny efekt z UV :) a tak przy okazji ;) co jest z tym rezem ze taki jak by pochylony ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fazza Opublikowano 7 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2009 Nic nie jest z rezem, poprostu nie chciałem go montować na czas testu i zdjęć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fazza Opublikowano 8 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2009 Sprzedaje 4870 i nie wiem co kupić czy GTX 260 z blokiem wodnym czy samego GTX 275? możecie coś doradzić? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartolomius Opublikowano 8 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2009 Wszystko zależy od ceny, ja zmieniłem 275 na 260 i jakiejś kolosalnej różnicy nie było (@1650). W obu przypadkach AC na tej karcie to jak dla mnie dramat, z blokiem będziesz mieć ciszej, a niewiele wolniej. No i pytanie: czy na pewno będziesz z karty korzystał? Ja swoją wyjąłem i z blokiem leżą już kilka dni na parapecie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fazza Opublikowano 9 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2009 Gram prawie cały czas. Może nie w nowości ale Crysis którego jestem fanem, no ma spore wymagania. głównie chodzi mi o to aby ujednolicić kororystykę przy zachowanej wydajności w grach. Np. na moim 4870 w Crysisie mam około 40 FPS (1440x900 aax2 high/v.high). jest dość mocno podkręcony rivią tuner. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fazza Opublikowano 20 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2010 Osiem godzin spędzonych przy Apollo przyniosło niezłe efekty. Dwie godziny zajeło mi układanie kabli. Moje centrum dowodzenia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matiz__ Opublikowano 20 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2010 Układ ładnie się prezentuje :) Ale biurko trochę obdrapane... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fazza Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Prace zakończone, po 7h grania w Assassins Creed II nie miałem inf. o zbyt wysokich temp. Oto kilka zdjęć z końcówki pracy. Ojj będzie problem ze zlaniem płynu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fazza Opublikowano 22 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2010 Pare zmian. Szczerze kiedyś podobał mi się bardziej :kwasny: Co wy na to? według mnie średnio. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Kajtoch Opublikowano 22 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2010 Całkiem ładne (pomijając że nie lubię czerwonego), tylko ten twój NZXT ma niebieskie podświetlenie... moim zdaniem lepiej by to wyglądało gdybyś zmienił albo płyn, albo podświetlenie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fazza Opublikowano 28 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2010 Sprzedam samego kompa, tak jak stoi (bez monitora, głośników, i myszki) z powodu złej sytuacji finansowej. Jeżeli ktos chętny pisać na pw. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fazza Opublikowano 3 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2010 Czas na nowe Foty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...