beavisek Opublikowano 13 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2003 Witam! Sciagam duzo mp3, gier i filmow ale przede wszystkim mp3:) Kiedys byl taki super programik Napster do sciagania muzy :( ale niestety byl i przerszedłem na kazaa. Tez jest dobry ale na pewno sa jakies inne dobre sciągarki. Tylko chcialbym uslyszec od Was jakie polecacie! :roll: PS Słyszeliscie cos o programie DC++ ??? Obiło mi sie o uszy ze jest super ale nic wiecej nie wiem :( Dzieki z góry Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 13 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2003 progi , gry , filmy emule , cale albumy mp3 tez emule Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał1 Opublikowano 15 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2003 ja polecam DC++, najwięcej polskiej muzy, bo sciagasz od rodaków :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...