navix Opublikowano 4 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2009 witam . po tym jak mi padły trzy seagate 500GB serii12 cc34 zdecydowałem się zminić firmę .mam dylemat przy wyborze dysku .moze mi doradzicie który dysk wybrać czy : SAMSUNG F3 HD502HJ czy SAMSUNG F1R HE502IJ obydwa maja po 500GB i 16mb cache . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Firekage Opublikowano 4 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2009 Sprawdz sobie zasilacz. Pasc moze 1 dysk, ale nie 3 pod rzad. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
navix Opublikowano 4 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2009 niezaszkodzi oczywiście sprawdzić chodzi ci o linie 12v ? z tym tylko ze stara 320 7200.10 chodzi do dziś bez zarzutu a jest podpięta też na tej lini poza tym może sie źle wyraziłem padły w sensie mają bad sektory Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elektronek Opublikowano 4 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2009 A ile? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
navix Opublikowano 5 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2009 co a ile . badów czy napięcie na linii ? napięcie 11.98 5.06 badów narazie 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emil90 Opublikowano 5 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2009 (edytowane) Czym te napięcia sprawdziłeś ? F3 HD502HJ jest szybszy i cichszy, to jego bym brał. Edytowane 5 Grudnia 2009 przez Emil90 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Night_Bird Opublikowano 5 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2009 bierz Samsunga F3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
navix Opublikowano 5 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2009 (edytowane) Czym te napięcia sprawdziłeś ? F3 HD502HJ jest szybszy i cichszy, to jego bym brał. miernikiem warsztatowym Edytowane 5 Grudnia 2009 przez navix Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 5 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2009 Całe szczęście że nie programem :) Ten zasilacz to solidny jakiś? F3 może być. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
navix Opublikowano 6 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2009 (edytowane) Całe szczęście że nie programem :) ha ha ha no to się uśmiałem Edytowane 6 Grudnia 2009 przez navix Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toms83 Opublikowano 6 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2009 ha ha ha no to się uśmiałem A niby dlaczego? Sprawdzanie napięć programami jest tyle warte co nic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...