hzAAAA Opublikowano 4 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2009 Mam TP, tzn jakis pakiet L(TV) +internet, i jak mi szuka kanalow dla Hot Birda, to znajduje 0000 ;/ Nie mam pojecia jak ustawic ta antene..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzeg255 Opublikowano 4 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2009 W zasadzie potrzebny jest do tego specjalny miernik sygnalu.Z drugiej strony mozna i bez,tak jak ja ustawialem :lol: Wpierw popatrzylem w ktora strone skierowane anteny maja sasiedzi,pozniej wlazlem na drabine i delikatnie ruszalem antena,a moja dziewczyna siedziala w domu i krzyczala ile % jest sygnalu :lol2: Obeszlo sie bez miernikow i tv smiga az milo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hzAAAA Opublikowano 4 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2009 tam w opcacj jest jakas niby czestotliwosc min max mi tam nic nie wyskakuje, dzwonilem do Tp, koles powiedzial ze albo wogole nie ma polaczenia anteny z TV, albo antena jest tak źle ustawiona ze nic nie zbiera. Ale ludzie nie chce mi sie wierzyc ze antena tak źle zbiera ze zadnego kanalu mi nie znalazla....eh....wogole sie na tym nie znam i nie wiem co robic, niby do 10 dni mozna zrezygnowac....ale....sam nie wiem , Koles z TP podal minamiary na firme ktora mi to zrobi, cenaaa.: ponad 200zł , to podziekowalem.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muszynka Opublikowano 22 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2010 Słuchajcie, jak mam zamocować antenę sat do dachu? Mam taki uchwyt do takiej anteny ???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...