r34ktiw Opublikowano 5 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2009 Witam chciałbym kupić komputer do wszystkiego, internet multimedia i czasami lubię pograć w jakieś gry z średnimi wymaganiami czytałem trochę forum i opinie na temat tych komputerów i nie mogę sie zdecydowac z jeddnej strony lepszy procesor i serwis della z drugiej lepsza grafika i wygląd zewnętrzny lenovo. Skłaniam sie trochę bardziej w stronę lenovo ale proszę o pomoc bo nie chce być później niemile zaskoczony swoim wyborem, z góry dziękuje za pomoc. lenovo http://allegro.pl/item829858726_lenovo_ide...0m_bt_win7.html dell http://allegro.pl/item834492819_dell_studi...n7_prezent.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duzyy Opublikowano 6 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2009 Musisz sam zadecydować:] ja polecam Lenovo, Dell odrzuca mnie ogólnie jako firma ale to tylko moje zdanie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinsz0 Opublikowano 6 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2009 od tygodnia mam identyczny problem,wybieram miedzy tymi dwoma laptopami i kurde nie potrafafię sie zdecydować :(,wygląd w 100% lepszy ma Lenovo ale podobno jakos wykonania nie jest juz ta co w poprzednich modelach,to tego nie da sie go kupic bez systemu,Viste którą dodają nie chce,a aktualizacja do windows 7 troche kosztuje,dell ma o wiele gorszą kartę grafiki ,wygląd tak samo ale sprawia wrazenie solidniejszej konstrukcji. Dzisiaj muszę wkoncu zdecydowac..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
r34ktiw Opublikowano 6 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2009 no ja tez sie musze dzis zdecydowac i wybieram lenovo najwyzej bede maił win 7 pirata ale jakoś mi przypadł go gustu lenovo i ta grafa mnie kusi bo czasem lubie w coś pograc nie koniecznie na max detalach, pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinsz0 Opublikowano 6 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2009 też tak mozna zrobic,tylko szkoda płacic za system ktory usuniesz ,w cenie napewno koło 200zł jest za vistę wliczonę Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...