delpiero105 Opublikowano 5 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2009 Witam. Chcę zrobić format C na starym komputerze, więc wkładam Windowsa do napędu, w celu bootowania płytki klikam F8 i kiedy przychodzi czas na wybranie urządzenia do bootowania komputer nie widzi napędu CD ROM. Mogę wybrać tylko: Floppy Disk oraz IDE 0 W Biosie mam ustawione wszystko w następujący sposób: 1st boot device: IDE 0 2nd boot device: Floppy 3rd boot device: CDROM Próbowałem kolejność bootowania na różne sposoby ustawiać, ale to nic nie dało. Do bootowania mogę użyć takich urządzeń jak: IDE 0, IDE 1, IDE 2, IDE 3, USB HDD, USB CDROM, BBS-0, BBS-1, BBS-2, BBS-3, NETWORK, SCSI no i oczywiście CDROM i Floppy. Proszę o pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pci Opublikowano 5 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2009 http://forum.purepc.pl/Podstawowe-Zagadnie...ta-t313642.html Zobacz ten temat, i moją wypowiedz w nim, może ci pomoże Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...