ksard Opublikowano 5 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2009 Otóż dzisiaj nagle zaczął mi padać Firefox zaraz po kliknięciu zapisz przy pobieraniu pliku. Podobnie jest na operze, tylko tam po prostu wyświetla błąd pobierania. Podejrzewam, iż coś blokuje pobieranie. Używam pc tools firewall plus, ale jakoś nie mogę się dopatrzeć które ustawienie zmienić, wszelkie prawa dla ff mam poustawiane. A i jak zamknę ff z menadżera, to przy ponownym uruchomieniu i przywróceniu zaczyna normalnie ściągać plik. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 5 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2009 Brak miejsca na partycji C? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ksard Opublikowano 5 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2009 Na C: mam 325 mb, a wiesza sie nawet przy najmniejszych plikach. Poza tym, gdy brakowało miejsca, to zwykle wyskakiwal komunikat, a tu nic. Po prostu zwiecha i nie wstaje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 5 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2009 325MB to kropla w morzu potrzeb. Weź sobie posprzątaj - polecam CCleaner. Druga sprawa, to wyłącz ten "pożal się Boże" firewall. Więcej problemów stwarza niż rozwiązuje. Sądząc po nazwie, to daleko mu do NIS, KIS, nie wspominając już o Comodo czy świetnym swego czasu ZoneAlarm. Bardziej wygląda na szkodnika, którego dałeś sobie wcisnąć przez nieźle spreparowaną reklamę. Przejedź też kompa Malwarebytes Antimalware i/lub Spybot S&D. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ksard Opublikowano 6 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2009 Zmiana pc toolsa na comodo pomogła, spybot ani to malware costam nic nie wykazaly. Dzięki za pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...