Gość sopi123 Opublikowano 6 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2009 http://img121.imageshack.us/img121/860/27542939.jpg Chciałem sie zapytac czy ktos z was wie jak sie ten program nazywa ktory jest podkreslony czerwonym kolorem Bardzo bym był wdzieczny Aaa i sorki jesli wybrałem zły dział na to Nie wiedziałem gdzie to pisze tu :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 6 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2009 To zapewne jakiś gadżet do Windowsa 7. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 6 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2009 Gadżet Win7 lub Samuraize (lub inny program tego typu). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sopi123 Opublikowano 7 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2009 własnie nie ma takiego gadzetu w win7 :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R4dziK Opublikowano 9 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2009 może gadżet google desktop. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...