Bulizzor Opublikowano 6 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2009 Witam Potrzebuje troche dodatkowej przestrzeni dyskowej. Do 300zł. Z tego co wczoraj poczytałem to najlepszym tzn. najbardziej opłacalnym wyborem będzie zakup normalnego dysku 3,5 (7200obrotów) oraz zewnętrznej obudowy do niego. I jest to rozwiązanie w miarę mobilne (tyle że z dodatkowym zasilaczem?) i wydajne - złącze eSata (na co dzień) lub usb (w przypadku przenosin dysk i braku esata u adresata). Dobrze myślę? Co byście polecili? Dysk jakiś WD, Samsung f3? Obudowa Welland? Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
graffix Opublikowano 6 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2009 Dobrze kombinujesz. Osobiście też kupiłbym wew. dysk 3,5" i obudowę. Proponuję Samsunga F3/F3EG 500GB + np. Welland ME-752H. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gumis1983 Opublikowano 6 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2009 ja mam dysk 2,5 cala i obudowe z zasilanie z usb Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulizzor Opublikowano 6 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2009 ja mam dysk 2,5 cala i obudowe z zasilanie z usb no ale takie rozwiązanie mnie nie satysfakcjonuje wogóle - nie dość ze dysk 2,5zewn. kosztuje więcej niż 3,5wewn. (o ok. cenę obudowy) to jeszcze jest wolniejszy ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...