Paczus Opublikowano 6 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2009 Witam, Chciał bym u mnie w mieście (Kraków) kupić kabel HDMI (ok.5m) w możliwie najniższej cenie. No właśnie i tu pytanie: czy warto pójść do np. Mediamarkt lub saturn i brać najtańszy o potrzebnej mi długości? Na co muszę patrzyć przy zakupie? Według TEGO testu różnica jakości między kablami nie jest aż tak znaczna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 6 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2009 Na co muszę patrzyć przy zakupie?Na to czy jest sprawny. Czytałeś w ogóle ten tekst do którego podałeś linka? Usuń obrazek z siga. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paczus Opublikowano 6 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2009 Czytałem... Wynika z niego tyle, że nie warto przepłacać za drogie kable bo nie widać różnicy. http://www.allegro.pl/item838187625_connec..._7_0m_gold.html - co myślicie o takim kablu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario2k Opublikowano 6 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2009 Dokladnie tak W kablach ''cyfrowych'' jakimi sa HDMI / DVI /USB trzeba sie naprawde postarac zeby zrobic cos nie tak. Spokojnie mozesz brac jedne z najtanszych kabli nie koniecznie najtansze . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwek_siwY Opublikowano 6 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2009 Potwierdzam. Najtańsze kable mogą być po prostu mniej trwałe od kabli nieco droższych. Dlatego najrozsądniej kupić kabel po prostu solidny i dobrze wykonany za przystępną cenę - jako, iż zapis i tak jest cyfrowy teoretyczne różnicy nie będzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...