DDR2 Opublikowano 11 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2010 (edytowane) ostro. straszny rozrzut mają... dzięki za info.Pewnie i w tych parkach jakieś perły się znajdą ale na dzień dzisiejszy łatwiej z cl7 Edytowane 11 Stycznia 2010 przez DDR2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darok Opublikowano 22 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2010 Dotarły do mnie dziś pamięci g.skill eco 1600mhz cl7.1.35v.Co mnie trochę zaniepokoiło to opakowanie a zwłaszcza napis dual chanel memory specifically designer for AMD platforms,wcześniej było for socket lga 1156 intel core i5 i7 czyż by to nowa rewizja tych pamięci czy tylko opakowanie mam nadzieje bo kupiłem te pamięci z myślą oc do i5 ,sprawdzić co i jak teraz nie mogę bo czekam na płytę itd.Możecie mi odpowiedzieć o co chodzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DDR2 Opublikowano 23 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2010 Dotarły do mnie dziś pamięci g.skill eco 1600mhz cl7.1.35v.Co mnie trochę zaniepokoiło to opakowanie a zwłaszcza napis dual chanel memory specifically designer for AMD platforms,wcześniej było for socket lga 1156 intel core i5 i7 czyż by to nowa rewizja tych pamięci czy tylko opakowanie mam nadzieje bo kupiłem te pamięci z myślą oc do i5 ,sprawdzić co i jak teraz nie mogę bo czekam na płytę itd.Możecie mi odpowiedzieć o co chodzi.Gskill wkładki pomylił Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darok Opublikowano 23 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2010 Gskill wkładki pomyliłŻartujesz czy poważnie piszesz,pomylone wkładki to z jakich pamięci te wkładki,zaraz się okaże że po wsadzeniu pamięci do płyty zamiast cl7 będzie cl9 bo pomylono.Pierwsze moje spotkanie z firmą g.skill a tu taki numer mam nadzieje że jednak będę zadowolony z tych pamięci <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DDR2 Opublikowano 23 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2010 (edytowane) Żartujesz czy poważnie piszesz,pomylone wkładki to z jakich pamięci te wkładki,zaraz się okaże że po wsadzeniu pamięci do płyty zamiast cl7 będzie cl9 bo pomylono.Pierwsze moje spotkanie z firmą g.skill a tu taki numer mam nadzieje że jednak będę zadowolony z tych pamięci <_<Normalnie pomyli wkładki nic w tym dziwnego spd jest dobrze rozpisane Edytowane 23 Stycznia 2010 przez DDR2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darok Opublikowano 23 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2010 (edytowane) OK dzięki,właśnie się tym martwiłem że jakieś specjalne timingi pod amd i mogą być problemy na intelu.Swoją drogą o pomyłkę podejrzewałem dystrybutora yamo że podczas naklejania kodów na pamięci pomylił wkładki ale na wkładce jest nalepka dotycząca parametrów pamięci itd więc jak piszesz to g.skill Edytowane 23 Stycznia 2010 przez darok Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DDR2 Opublikowano 23 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2010 OK dzięki,właśnie się tym martwiłem że jakieś specjalne timingi pod amd i mogą być problemy na intelu.Swoją drogą o pomyłkę podejrzewałem dystrybutora yamo że podczas naklejania kodów na pamięci pomylił wkładki ale na wkładce jest nalepka dotycząca parametrów pamięci itd więc jak piszesz to g.skillJak na pamięci pod amd całkiem ładnie latają Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darok Opublikowano 23 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2010 Zobaczę jak będą latać mi na asusie P7P55d-E,jakie napięcia max można dać na te eco do pracy na co dzień. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DDR2 Opublikowano 23 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2010 Zobaczę jak będą latać mi na asusie P7P55d-E,jakie napięcia max można dać na te eco do pracy na co dzień.1,6-1,65V im nie zaszkodzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
approx Opublikowano 12 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2010 Witam chciałem zapytać czy te pamięci o których w temacie mowa F3-12800CL7D-4GBECO http://www.gskill.com/products.php?index=247 będą działać stabilnie na P7P55D + i7 860 ? czy ktoś ma taki zestaw? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oskaliber Opublikowano 25 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2010 Jak tam jest z tymi ECO, bo od ostatnich postów już minęło pół roku. Dalej na tych samych kościach i tak samo latają? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr_Gizmo Opublikowano 17 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2010 o te ECO tez bym chcial spytac, dokladnie o to czy kazda plyta ma zakres regulacji tak duzy, zeby mozna bylo ustawic je wg zalecen producenta na 1,35V? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...