SpiderMAN Opublikowano 6 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2009 Kupiłem kontroler z 5 portami USB 2.0 do starego kompa, kartę zainstalowałem w kompie w slocie PCI, nie miałem do niej żadnej płytki ze sterownikami, Windows coś tam wykrył, coś zainstalował, a żadne urządzenie podpięte dprzez ten kontroler nie działa. Na przykład WebCam, dioda mu świeci, a system urządzenia nie widzi. Nie mam doświadczenia z takimi kontrolerami USB 2.0, może coś zrobiłem nie tak, może ktoś miał podobne przejścia, to proszę o info. Dziękuję. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 6 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2009 Pokaż screen z menedżera urządzeń. Rozwiń gałąź z kontrolerami USB. Przy podłączeniu urządzenia dostajesz jakiś komunikat? Może zabrakło zasobów dla portów USB. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 6 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2009 No właśnie coś mi tak świtać zaczęło... Ale przekładałem karte po innych wolnych slotach PCI i nic, wyłączony był port MIDI, port LPT i też nic... WTF? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...