abramakabra Opublikowano 16 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2002 Witam, jade w sobote na giełde po Athlona xp 2100 + i Epoxa 8K3A+. 3 pytania : 1. Jak odblokować w nim mnożnik (podobno ma wcięcia na mostkach, jakieś blokady i inne wynalazki... :( ) 2. Pujdzie on na fsb 166 ? (jak odblokuje i zmniejsze mnożnik) 3. Czy da się wogle coś z niego jeszcze wycisnąć :wink: ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boyco Opublikowano 16 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2002 Poczekaj na Athlony w 0.13m juz niedlugo je dostaniesz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abramakabra Opublikowano 16 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2002 Jusz nie moge się doczekać :lol: A tak wogle to kiedy one w końcu w Polsce bedom ? :cry: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boyco Opublikowano 16 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2002 Jusz nie moge się doczekać :lol: A tak wogle to kiedy one w końcu w Polsce bedom ? :cry: Niedługo? :lol: Poczekaj, bedziesz miał większą radochę z kręcenia. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abramakabra Opublikowano 16 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2002 A może lepiej się zaopatrzyć w P4 1,6 + jakaś dobra płyta do o/c i gdzieś puścić na 2,3 ????? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boyco Opublikowano 16 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2002 A może lepiej się zaopatrzyć w P4 1,6 + jakaś dobra płyta do o/c i gdzieś puścić na 2,3 ????? Mozesz i tak. Jak miales dotychczas intela to rzeczywiscie. Moze jednak czas spróbowac czegos nowego (nowszego) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 16 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2002 A może lepiej się zaopatrzyć w P4 1,6 + jakaś dobra płyta do o/c i gdzieś puścić na 2,3 ????? Mozesz i tak. Jak miales dotychczas intela to rzeczywiscie. Moze jednak czas spróbowac czegos nowego (nowszego) Ja mysle ze przyrost mocy po podkreceniu nowego athlona a P4 bedzie na korzysc AMD :) Arek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boyco Opublikowano 16 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2002 A może lepiej się zaopatrzyć w P4 1,6 + jakaś dobra płyta do o/c i gdzieś puścić na 2,3 ????? Mozesz i tak. Jak miales dotychczas intela to rzeczywiscie. Moze jednak czas spróbowac czegos nowego (nowszego) Ja mysle ze przyrost mocy po podkreceniu nowego athlona a P4 bedzie na korzysc AMD :) Arek Dlatego proponuje poczekac :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abramakabra Opublikowano 16 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2002 Wysłałem maila do amd, kiedy te nowe Antki bedom (może kiedyś mi odpiszom 8) ) A ciekawe ile będą kosztować... A i zastanawiam się czy wc nie skompletować, ale jak zacznie przeciekać i wszystko pujdzie z dymem..... No nic, thx za odpowiedzi :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cih Opublikowano 16 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2002 Kumpel dzwonił do PCPROJEKT kiedy beda athlony 0,13 powiedzieli ze na poczatku lipca a moze nawet wczesniej bedzie pierwsza dostawa :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 17 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2002 a tutaj masz magiczny link dzieki ktoremu bez problemu zamalujesz mostki w Xp http://www.ocinside.de/index_e.html?/html/...p_painting.html a tak spytam czemu zmieniasz p4 na antka? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abramakabra Opublikowano 17 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2002 To nie jest tak... mam PII 350, tylko obrazek mi się spodobał ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abramakabra Opublikowano 17 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2002 O, znalazłem test 2200+ w 0,13m http://www.anandtech.com/cpu/showdoc.html?i=1635 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abramakabra Opublikowano 17 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2002 I widze że nie kręci się zbytnio... :cry: :cry: :cry: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boyco Opublikowano 17 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2002 I widze że nie kręci się zbytnio... :cry: :cry: :cry: To pierwsze egzemplaze. Poczekaj az zaczna ukazywac sie cale serie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaV[666] Opublikowano 17 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2002 Rozrzut spory ale niektore nowe antki sie kreca b.dobrze http://www.amdmb.com/article-display.php?ArticleID=188 trzeba poczekac az dopracuja technologie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bbc20000 Opublikowano 17 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2002 Ja co dopiero kupilem sobie XP1800+. Mialem zamiar kupic XP2000+ ale jak zobaczylem jaka mala roznica jest pomiedzy tymi procesorami to postanowilem ze sobie dam spokuj i zaoszczedze sobie pieniedzy. XP188+ nie jest nawet 5% wolniejszy od XP2000+ a kosztuje prawie prawie 40% mniej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abramakabra Opublikowano 17 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2002 Z amd mi odpisali, że nowe Athlony są już oferowane polskim dystrybutorom. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abramakabra Opublikowano 17 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2002 A co wy nato : http://www.in4.pl/over/p4_16a/index.htm Może lepiej p4 1,6a i czy będzie różnica na chipsecie obsługującym DDR266 jak wepchne OCZ 3000 ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Holman Opublikowano 17 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2002 tylko kup 8k3a+ rev 1.1 a nie 1.0, taka moja propozycja Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abramakabra Opublikowano 17 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2002 tylko kup 8k3a+ rev 1.1 a nie 1.0, taka moja propozycjaA czym to się rużni ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...