VooDoo Opublikowano 7 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2009 Witam , posiadam laptopa aristo 350v smart : Procesor T2080 Grafika Via Chrome9 igp 256mb Ramy ddr2 Geli cl5 1gb 667mhz Chciałbym go rozbudować żeby był szybszy ponieważ strasznie jest wolny. Jaki procesor jest godny uwagi do zamontowania w tym laptopie, zmienic ramy na 1x2gb 677cl5 czy dokupic 1gb 677cl5 ,a co z grafiką mogę ja podkręcić(bo raczej jej nie wymienię;p )? Czy w ogóle go sprzedać:P mam pudełko do niego sterowniki:P ile mógłbym dostać za takiego? (nie sprzedaje go na forum , chciałbym się tylko zorientować ile mógłbym za niego dostać!) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 7 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2009 Najlepiej się tego pozbyć - lapek ma lipny chipset VIA, z bardzo słabym GPU. Możesz ew dołożyć kostkę 1GB RAMu. Wymiana procka IMO nie opłacalna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VooDoo Opublikowano 7 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2009 Dziękuje ci bardzo za odpowiedź też tak myślę jak mam włożyć 400zł w niego to bardziej się opłaca sprzedać . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...