Sorvino Opublikowano 7 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2009 Witam! Chciałem kupić taką nawigację Lark GPS FreeBird 50.1 ale szwagier zbił mnie z pantałyku i powiedział że coś wyświetlacz fiksuje i mówi żebykupić Mio albo już GOCLEVER GPS 5066FMBT. Czy ma chłop rację? Może już ktoś ma tego Larka i jak się sprawuje? Który kupić? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
graffix Opublikowano 7 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2009 (edytowane) Spotkałem się z tą nawigacją od Lark i muszę powiedzieć, że nie zauważyłem żadnego problemu z wyświetlaczem. Jednak osobiście poleciłbym Ci Mio Moov 500 - dobry sprzęt na procesorze Samsunga, nie zawiesza się, szybko działa i w chwilę po włączeniu łapie sygnał (~3-7s). Ogólnie bez zastrzeżeń. Do tego standardowe mapy Mio są lepsze (dokładniejsze, obszerniejsze) niż MapaMap. Jednak polecam zmianę na AutoMapę/iGO. Edytowane 7 Grudnia 2009 przez graffix Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 9 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2009 Już w motoryzacji toczą się dyskusje nt. navi. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...