burro Opublikowano 14 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2003 no..... na amazon.com cpisze: Tony Hawk's Pro Skater 4 Windows 98 / Me / 2000 / XP Not yet released Release Date: July 15, 2003 Ja sie nie moge doczekac jak to sciagne.... pewnie gdzies za niecaly tydzien bedzie moja :D:D.... jak sie amazon nie myli Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2003 Wygląda na to że do tej gry trzeba mieć co najmniej 512mb ramu dziwne bo nic tam takiego niema a w readme zalecają 256. A ogólnie gierka fajna i trochę lepiej że poprawili ten realizm thps3 jak ktoś grał w thps2 można było przejść całą w jeden dzień i trzaskać combosy w nieskończoność. W jeden dzien ale nonstop przy klawie :lol: Z thps2 mam mile wspomnienia, niezle ja maniaczylem i przeszedlem wszystkimi postaciami ale masz racje jezeli sie juz przeszlo jedna postacia to pozniej juz bylo z gorki. W 4 nie podobaja mi sie questy... w poprzednich wersjach trzeba bylo sie naglowic o co chodzi, a teraz wszystko podane jak na tacy... Co do terenu to tutaj duzy plus dla 4 czesci bo jest naprawde spory i ciekawie zagospodarowany... Pozostaje czekac na finalna odslone tej kultowej juz gry. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raki Opublikowano 17 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2003 A ja właśnie dostałem <span style="color:red;">[ciach!]</span>icy... Ściagam soebie ładnie, pięknie mam 77% patrze na flash geta a tam Time OUT, connetcing no i ERROR... I co od nowa ściagać??? grrrrr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
burro Opublikowano 17 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2003 A ja właśnie dostałem <font color="#FF0000">[ciach!]</font>... Ściagam soebie ładnie, pięknie mam 77% patrze na flash geta a tam Time OUT, connetcing no i ERROR... I co od nowa ściagać??? grrrrr Znajdz inne zrodlo i dalej sciagaj..... nie musisz wcale od nowa - tym sie wlasnie rozni fg do normalnego IE i po to byl stworzony... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raki Opublikowano 17 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2003 Za puźno... sciagam z innej strony i mam już 70% więc jest spoko!! Ale dzięki!! BTW. jak to zrobić? Mozna kończyć sciaganie tego samego pliku z innego źródła? Czy przypadkiem źródło musi być to samo?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
burro Opublikowano 17 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2003 wiesz.... pauzujesz sciaganie, kilkasz prawym na to co chcesz zmienic zrodlo, potem properies... i url zmieniasz na nowy... A pozatym mozesz kilka zrodal wybrac naraz i fg sobie wybieze to co jest wolna.... poprostu dodajec do sciaganie 2 zrudlo fg wysliwtli info: " ten plik jest jooz na liscie, czy chesz doc to zródlo jaka alternatywne ??" (oczywiscie nie pyta po polsku) wtedy dajesz yes... i jooz> mozesz tak nawet dodoac 20 zrodel i sie nie martwic ze ktores z nich wysadzie.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raki Opublikowano 17 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2003 hmmm fajna sprawa... nie wiedziałem o tym!!! DZIĘKI Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
burro Opublikowano 16 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2003 Na http://gry.wp.pl/core.html?filtr=0,0&x=nowinki,10,8507 mozna przeczytac ze w USA jest juz na PC.... czyli juz nie glugo bedzie mozna bedzie pograc w ta extra giere na PC!!! Z deka za dlugo na nie czekalem zeby sie teraz tym cieszyc (tym bardziej ze na ps2 za kilka miechow kolejna czesc.....ehhhhh) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry Opublikowano 16 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2003 EEEEEE. mnie ta gra nie kreci, ale jak bede mial okazje ja miec to se zalatwie i wtedy ocenie :) Pozdrawiam Harry :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigzzgib Opublikowano 16 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2003 o ciekawe, miejmy nadzieję że już nie długo w internetowych sklepach;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fraag Opublikowano 17 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2003 gralem w demo, nawet fajne - troche poprawiona grafika ale ogolnie to caly czas ta sama gra a wiadomo ze kopia poprzednich czesci nie przyciagnie juz graczy w takiej ilosci jak 1 czesc... no i ta muzyka;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pl00b00 Opublikowano 17 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2003 2 mnie poprostu rozjeb-a-l-a. gralem w to na minimalnycj detalach na moim starym p 200mmx. a ta muza !!! cud!!! zagralem w 3 i jakos mi sie nie spodobala. nie czuc tego klimatu. ciekawe jak 4.???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
opolin Opublikowano 17 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2003 no w 3 to lipa ale ja gram w demko tonego 4 i mi sie podoba bardzo musze soie zalatwic pelna :):) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shangri_La Opublikowano 18 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2003 fajnie fajnie :D tylko ze demo u mnie szarpało niemiłosiernie. jak nie zoptymalizują full version to lipa... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
opolin Opublikowano 18 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2003 a u mnie na 1024x768 i wszystkie detale na max :):) i nic nie szarpalo :):):) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigzzgib Opublikowano 18 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2003 fajnie fajnie :D tylko ze demo u mnie szarpało niemiłosiernie. jak nie zoptymalizują full version to lipa... U mnie też szarpało na win98 a teraz mam win2k i zero przycinki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
opolin Opublikowano 18 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2003 ja mam WinXp i zadna z nowszych gier nie przycina mi sie na Full Detalach :):) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AZAKIEL Opublikowano 18 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2003 ja mam WinXp i zadna z nowszych gier nie przycina mi sie na Full Detalach :):) a ja mam konia na biegunach :D ..a tak na powazniej to odpal demko DOOMA III alpha ...to tez jedna z nowszych gier... :lol: dam ci fory ...detale ustaw se na medium :lol: 8) na GeForce-FX-5900 z "odpowiednim" prockiem podobno demko multiplayerowe (te z Quakecona) chodzi w 640x480 "bez większych zacięć" ... :lol: to taki cytat z pamięci zresztą juz mam klikaj http://www.gry-online.pl/S013.asp?ID=9741 i looknij całośc z naciskiem na ostatnie zdanie (te zaczynające sie od słowa: Rozgrywa) nie chcialem byc złosliwy :roll: po prostu jest 1 w nocy i jakos humor mi dopisuje ...POZDRO Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sajmon Opublikowano 19 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2003 Tony Howk juz wyszedl na necik :] www.nforce.nl teraz tylko troche poczekac zostalo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
opolin Opublikowano 19 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2003 pewnie gdzies na jakis p2p bedzie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
burro Opublikowano 19 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2003 Ja joz zasysam..... 1259mb wiec troche duzo..... ale sie oplaca!!! Pewnie za pare dni sie sciagnie..... narazie ma tylka 1 seed i 5 peers..... ale pliczek od niedawna lezy wiec pewnie sie rozkreci..... http://www.suprnova.org/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julas Opublikowano 19 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2003 juz jest !!! patrz: www.nforce.nl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcellus Opublikowano 21 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2003 Klimacik jest :) To jest najwazniejsze. A te lokacje... eh ;) wlasnie pomagam jednemu gosciowi uciec z Alcatraz :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SeeCoo Opublikowano 22 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2003 Nie ma co tu duzo gadac tony już jest i wymiata musicie zagrac polecam, ja nie moge sie oderwac pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tarous Opublikowano 22 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2003 Eeeee tam, takie gry mnie nie kręcą... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 22 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2003 Total bezsens gra. Kiedy pierwszy raz odpalalem gre THP2 to myslalem, ze bedzie to cos dopracowanego, trudnego i realistycznego. A tu, slajd na rurze 20 metrowej POD GORKE !!! :D:D:D - ocharalem wtedy caly monitor :D Misje !!! Jak w jezdzie na desce mozna wykonywac misje ??? Teraz slysze, ze uwalniamy wieznia z Alcatraz :D:D:D No, thx. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigzzgib Opublikowano 22 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2003 Total bezsens gra. Kiedy pierwszy raz odpalalem gre THP2 to myslalem, ze bedzie to cos dopracowanego, trudnego i realistycznego. A tu, slajd na rurze 20 metrowej POD GORKE !!! :D:D:D - ocharalem wtedy caly monitor :D Misje !!! Jak w jezdzie na desce mozna wykonywac misje ??? Teraz slysze, ze uwalniamy wieznia z Alcatraz :D:D:D No, thx. Przecierz w gierkach o to chodzi żeby sie w nie fajnie grało a nie o to żeby były super realistyczne - jak grasz w jakiegoś fpp to też ci sie nie podoba że jeden koleś rozwala tysiące innych? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 22 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2003 Ale w tym jest sens. Koles idzie ze spluwa to raczej po to aby jej uzyc. A tutaj klient na desce ratuje kolesi z wiezienia :D:D:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigzzgib Opublikowano 22 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2003 A widzisz jaki z niego spryciaż <;)> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcellus Opublikowano 22 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2003 Total bezsens gra. Kiedy pierwszy raz odpalalem gre THP2 to myslalem, ze bedzie to cos dopracowanego, trudnego i realistycznego. A tu, slajd na rurze 20 metrowej POD GORKE !!! :D:D:D - ocharalem wtedy caly monitor :D Misje !!! Jak w jezdzie na desce mozna wykonywac misje ??? Teraz slysze, ze uwalniamy wieznia z Alcatraz :D:D:D No, thx. Fakt, ale mysle, ze glownie sie w to gra dla przyjemnosci :) Ta gre albo sie lubi albo nie :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...