KyCoL Opublikowano 23 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2003 Bueheheh... Ciekawe cy bedzie 5, 6 i 7.. To juz zaczyna simsy przypominac :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigzzgib Opublikowano 23 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2003 5 już niedługo na ps2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigzzgib Opublikowano 23 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2003 5 już niedługo na ps2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
burro Opublikowano 23 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2003 Moze nie 5, bo to nie bedzie kolejna gra z serii THPS, tylko nowa seria THUG, czyli Tony Hawk Undergraund (czy cos w tym sytlu). Pewnie zmienia totalne sposob gry... ale to na ps2 ma byc "dopiero" na jesieni czyli na PC bedzie gdzies za rok... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
burro Opublikowano 23 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2003 Bueheheh... Ciekawe cy bedzie 5, 6 i 7.. To juz zaczyna simsy przypominac :) Wiesz.... Final Fantsy jest juz chyba 11 czesc, a dalej kazda kolejna czesc jest wielkim hitem. Ja mam nadzieje ze jak bede starym dziedkiem to bede sobie jescze pykal w jakos kolejna gre z tej serji :D NO!! W koncu mi sie sciagnelo!!!! Ale wrazenia na mnie nie zrobila takiego jak 2 albo 3 czesc. Wszystko niby OK.... ale troche przesadzili z tymi zaganiami. Przedtem trzeba bylo wyzbierac SKATE i sie je zbieralo, nie wnikalo po co sie to robi. A teraz mam zadanie: "Pomocy!! Zbierz literki STAKE bo inaczej moja zona nie bedzie mila dziasaj orgazmu.... Tylko szybko!!" - to czywiacie wymislilem sa, ale wstepy do zadan sa jescze gupsze. Grafika nawet nice, ale nie jest duzo lepsza od 3. Z tym ze na THPS 3 gralem c400 + gf2mx400 + 192RAM i chdzili lepiej niz THPS4 na tym co mam teraz.....:[[[[ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EDDY Opublikowano 31 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2003 http://f.heh.pl/viewtopic.php?t=590 ;-] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KyCoL Opublikowano 31 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2003 Nie lubie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 31 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2003 a ja lubie ta serie wybitnym graczem nie jestem ale pograc milo ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 31 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2003 Lubiem :D. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thical Opublikowano 31 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2003 Ta Hawik roxuje 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 1 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2003 Jakos mnie zrazilu sajdy pod gorke. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoKFoR Opublikowano 1 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2003 mi 2 przypadla do gustu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fraag Opublikowano 2 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2003 ujdzie :] 2 najlepsza:> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigzzgib Opublikowano 27 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2003 Wie ktoś może jak wyekstrachować muze z tonego żeby można było jej sobie słuchać poza gierką? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz1 Opublikowano 27 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2003 kurcze poszukaj w katologu skopiuj jak nie to zarajestruj dzwiek=jesli masz mikrofon Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shangri_La Opublikowano 27 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2003 hehe tez chciałem :D z thps3 się dało dość prosto, a z tą częścią nie idzie :cry: po prostu, spisz utwory i szukaj w sieci... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
860lacov Opublikowano 25 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2003 Czy to normalne że ta giera tnie mi się na geforce 4 ti 4200?? Miałem ten sam problem z Prince of Persia, ale wymiana sterowników załatwiła sprawę, a tu nic ?? Oco tu chodzi bo wg mnie giera nie ma aż tak dobrej grafiki żeby aż tak się ciąć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziobak Opublikowano 25 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2003 Napisz w jakich okolicznościach ci tnie, przy jakich detalach i jakiej rozdzielczości. Też miałem podobny problem, gra skakała kiedy leciała muzyka. Pomogło zainstalowanie nowszych sterów do karty dźwiękowej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
860lacov Opublikowano 25 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2003 W normalnych okolicznościach, i na każdych detalach od najmniejszych do najwyższych. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
860lacov Opublikowano 26 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2003 Jak się okazało to kiedy wyłączę dźwięk to jest już ok(tyle że bez dźwięku a to jest do [gluteus maximus]) Dzięki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majalis5 Opublikowano 3 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2004 mam pytaanko jak w zoo otworzyc ce takie jakby akwarium a i jak w carnival zrobic the 900 na tych smiesznych rocket'ach (przy okazji w chikago tez trzeba the 900 przez most a niestety to chyba jest nie wyonalne zrobil ktos to ? jesli tak to jak to robic ??) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wosiu Opublikowano 15 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2004 W Chicago musisz zrobic z mostu na ten statek 900 (na gorna czesc statku). Aby otworzyc akwarium musisz wskoczyc na glowe sloniowi jakto zrobisz to on zniszczy to przejscie. A zaliczyles zadanie w alkatraz mullena? Trza manuala dac tylko nie wiem jak zrobilem manuala na sam dol i nic? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kev Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2005 wiesz , ja też próbowałem ale dalej nie wiem jak , wiem że muza w thps 4 jest w formacie .smo ale nie znalazłem do tej pory takiego konwertera :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[hS.4f] Logan Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2005 a odtworz w playerze jakims to smo, w trojce tez jakis badziewne rozszerzenie bylo a winamp to czytal. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kev Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2005 tak ale w trójce bylo jakieś sensowne a tu lipa - próbowałem :( i nic KONWERTER PLIKÓW .SMO ~!!!!! CZQA ZNALEŹĆ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Proximo Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2005 mozna zobaczyc w credits co to za utwory i je zdobyc ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bio Opublikowano 8 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2006 no tak... odświeżam temat... za kaskę kupiłem sobie cheaty (w grze) i mam problem... jak je wyłączyć? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FatAlbert Opublikowano 8 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2006 zdaje sie, ze w menu podczas gry. Jeździsz naciskasz ESC i tam poszukaj cheats albo kody. btw w nowym cda jest tpsh4 :D czyli juz mam dwa orygianlne wersje tej gry :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bio Opublikowano 8 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2006 heh no właśnie gram w wersję z CDA :] fajnie się gra, nie powiem :] zostawiłem sobie włączony tylko kod na zwolnienie :] (uzbierałem kase na niego to mogę nie? xD ) i ćwiczę combosy przy których się stoi w miejscu (te co wychodzą z manuala albo, nose-manuala) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...