bionic Opublikowano 7 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2009 (edytowane) Witam właśnie składam nowego kompa i natrafiłem na problem przy montażu Prolimatech Megahalems rev. b na płycie Asus P7P55D Pro. Po założeniu backplate-a z tyłu płyty mam problem z przykręceniem go od przodu śrubkami posiadającymi wkręt(gwint) po obu stronach ponieważ mam spory luz a nie da się ich mocniej wkręcić. Proszę o pomoc. Edytowane 7 Grudnia 2009 przez bionic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel.agh Opublikowano 10 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2009 Tak ma być. Backplate ma być lużny, dopiero po przykręceniu radiatora backplate opiera się środkiem o spód płyty głownej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bionic Opublikowano 11 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2009 (edytowane) Dzięki, rzeczywiście tak jest tylko z początku trochę spanikowałem. Edytowane 11 Grudnia 2009 przez bionic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...