fsn Opublikowano 8 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2009 Witam, mam nadzieję że piszę w odpowiednim dziale i znajdę tu odpowiedź :) A więc tak, czy wie ktoś z Was na czym polega zakup domeny w positivo.pl? znalazłem tam domenę którą wcześniej widziałem na aukcji w aftermarket.pl, jest ona wystawiona w obu serwisach, zadając pytanie sprzedającemu jakiś czas temu (w aftermarket) dowiedziałem się cenę dosyć kosmiczną, po dłuższym czasie znalazłem tą domenę w positivo gdzie jest ona wystawiona za jakieś 50zł. Napisałem do positivo ale niestety nie dostałem żadnej odpowiedzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamiq Opublikowano 13 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2009 Moim zdaniem lepiej nie korzystać z domen niewiadomego pochodzenia, możesz tylko stracić pieniądze, lepiej zainwestuj w coś sprawdzonego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...