mechl!k Opublikowano 8 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2009 Coś taniego i działającego tzn. spełniającego zadania w domowym zaciszu 8O Wymycie samochodu czy schodów. Dobre to? http://www.allegro.pl/item837092929_myjka_...er_prezent.html Ew trochę droższe: http://www.allegro.pl/item832498699_myjka_..._bar_fv_gw.html Nie interesują mnie myjki firmowe Karcher itp - także z góry dziękuje za radę aby dołożyć do takich właśnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 10 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2009 Te myjki to jeden chińczyk robił. Kup w pobliskim markecie bo raczej będziesz je reklamował. Uwierz mi wiem co mówię 8O. Z tańszych do 400-500 zł Graphite od Topexu jest rozsądny wyjściem [z rozsądnym serwisem na papierze]. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 13 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2009 (edytowane) Jak masz kupować pyte z plastikowymi pompami to odpuść naprawdę, lepiej kupić używanego karchera, czy może nawet coś z niższej półki ale markowego niż użerać się z syfem. co do bass polska, robią też kompresory (a raczej importują z chin 8O) i na forach lakierniczych mają strasznie złą opinie. Edytowane 13 Grudnia 2009 przez slavOK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 13 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2009 Kup jakiegoś (nawet najtańszego) Karchera i awarie będziesz miał z głowy. Nawet jak już się jakaś zdarzy to serwis istnieje i działa 8O K2.08 wydaje się być w dobrej cenie i do Twoich zastosowań wystarczy w zupełności. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xalpha Opublikowano 25 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2009 Jako użytkownik K2.08 - rewelacyjnej mocy to to nie ma (czego można się spodziewać za tyle $). Samochód ta się umyć, lekkie 8O Czy awaryjne - jedna rzecz jest wadliwa - włącznik/wyłącznik na urządzeniu - można obyć się bez. Pomimo tego, działa bez problemu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...