andrew777 Opublikowano 13 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2009 Napisz w komentarzu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrMatikm Opublikowano 13 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2009 a czy to aby na pewno wystarczy, bo nie chce dostać kompa w częściach? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 13 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2009 Tak. Jak chcesz to zadzwoń dla pewności. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrMatikm Opublikowano 13 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2009 mam jeszcze jedno pytanie: przeczytałem na opineo.pl że w sklepie esc.pl mają problemy z serwisem tzn. że jak coś się popsuje to oni robią problemy, więc się troche przestraszyłem czy słusznie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafalJDM Opublikowano 14 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2009 Hmm, jeśli masz jakieś obawy co do sklepu, jesli się boisz to wybierz inny który jest na miejscu w Twoim miescie lub wybierz taki który ma również duży asortyment podzespołów i być może będzie jeszcze tańszy od esc.pl i w nim kup ja osobiscie nie kupowałem w esc.pl i nie wiem czy będe miał zamiar u mnie w miescie jest dosyć mało sklepów komputerowych z dużym asortymentem, tylko komputronik (jeden z drogich sklepów), apollo i frox jakiś, ja też miałem obawy co do gwarancji w sklepach internetowych i wiadomo zawsze lepiej gdy masz namiejscu sklep i servis i wszystko hehe :) wybór należy do Ciebie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrMatikm Opublikowano 15 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2009 najchętniej kupiłbym w techplanet.pl bo widać że znają się na komputerach no i jest tam taniej, ale niestety nie mają nieszczęsnego 5850 :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrMatikm Opublikowano 15 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2009 przepraszam że tak ciągle zmieniam zdanie ale to nie moja wina Płyta główna: MSI P55-CD53 /intel P55, DualDDR3-2133MHz, GLan/ Zasilacz: OCZ ModXStream Pro 600W Dysk twardy: Samsung 500GB 7200rpm 16MB cache SATA-II F3 [HD502HJ] Napęd/nagrywarka: Samsung SH-S223C SATA (black)+ Nero Exprexx Procesor: Intel Core i5-750 /2.66GHz, 8MB, LGA1156, BOX/ Karta graficzna: Sapphire Radeon HD5850 1024MB DDR5 Obudowa: SilentiumPC Gladius 400 Pure Black (bez zasilacza) [GD-400] Pamięć RAM: Corsair 4GB (2x2GB) 1333MHz CL9 XMS3 [TW3X4G1333C9] Klawiatura: Logitech Media Keyboard 600 Black System: Microsoft Windows 7 Home Premium OEM 64Bit [GFC-00612] Głośniki: Logitech X-210 (2+1) Monitor: LG W2254TQ-PF (2ms, DVI) Dodatkowy wentylator na przód obudowy: ??? 1)Czy teraz jest już wszystko w porządku ? (zasilacz musi być ocza bo bequita nie mają w techplanet) 2)Jaki wentylator 12 cm na przód obudowy, jak najtańszy, cichy, nie psujący się, ? (nie może być zephyr bo nie ma w techplanet) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michrz Opublikowano 16 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2009 Odyseja nie z tej ziemi :) Zamierzasz ten PC kupić w ciągu najbliższego roku? Drobne złośliwości odkładając na bok, to tak - ten zestaw też jest bardzo fajny i wszystko będzie chodziło dobrze oraz ogólne spasowanie sprzętu można ocenić na + pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 16 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2009 1)Czy teraz jest już wszystko w porządku ? (zasilacz musi być ocza bo bequita nie mają w techplanet) 2)Jaki wentylator 12 cm na przód obudowy, jak najtańszy, cichy, nie psujący się, ? (nie może być zephyr bo nie ma w techplanet) 1. OCZ jest OK 2. Ja w budzie mam same Noiseblockery i moge je polecic Noiseblocker BlackSilent XL1 120mm - rev.3 Noiseblocker BlackSilent XL2 120mm - rev.3 Noiseblocker BlackSilent XLP 120mm PWM - rev.3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrMatikm Opublikowano 17 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2009 jeszcze jedno pytanie czy HD5850 HIS na pewno nie różni się niczym od Saphire? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 17 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2009 Wszystko to referenty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrMatikm Opublikowano 19 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2009 zamówiłem! zamówiłem w trzech róznych sklepach a znajomy złozy wszystko do kupy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 19 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2009 1. OCZ jest OK 2. Ja w budzie mam same Noiseblockery i moge je polecic Noiseblocker BlackSilent XL1 120mm - rev.3 Noiseblocker BlackSilent XL2 120mm - rev.3 Noiseblocker BlackSilent XLP 120mm PWM - rev.3 Już bym wolał Scythe Slip Stream 800 RPM (zawsze to 5 PLN taniej). Sam teraz myślę nad tym Scythe lub Arctic Cooling F12 (tylko ten ma 1350 RPM więc trzeba go spowolnić tak do ~800 by było cicho ... ale kosztuje 20 PLN). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrMatikm Opublikowano 23 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2009 Witam, właśnie przyszły do mnie niektóre części komputera no i system Win7 OEM i mnie szlag trafił jak przeczytałem licencję! Sam nie będę składał tego komputera, ale znajomy informatyk mi go złoży i zainstaluje system. Więc czy jeśli to on zainstaluje system to czy ten system będzie legalny? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gi3r3k Opublikowano 23 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2009 Licencja wskazuje na fakt, że nie, choć Microsoft poprzez swoich różnych przedstawicieli oświadczył, że nie będzie robił problemów: http://technologie.gazeta.pl/technologie/1...rtelnikow_.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrMatikm Opublikowano 23 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2009 no to sie troche upokoiłem bo moja pierwsza myśl to: "Kupiłem pirata za 350zł!" lol wygląda na to że microsoft sam nie wie co jest napisane na okładce! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrMatikm Opublikowano 28 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2009 mam jeszcze jedno pytanie. W jaki sposób zamontować wentylator na kołkach gumowych na przodzie obudowy gladius 400? Próbowałem różnych sposobów ale nie mam pojęcia jak to zrobić. Dodam że jest tam też zamontowany filtr przeciw kurzowy tak jakby w kształcie wentylatora i to do niego montuje się wentylator. Kołki mam takie same jak na zdjęciu tylko że niebieskie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...