13Jacek13 Opublikowano 10 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2009 (edytowane) Witam wszystkich mam pytanie do użytkowników GA-MA770-US3 ver.2.0 tego modelu o opinie na temat tej Płyty. Czy jest stabilna i ogólne wrażenia z użytkowania. Warto ją wziąć i zmienić z Asrocka na Tego Gigusia Pytam bo mogę ją mieć jako prezent Edytowane 30 Grudnia 2009 przez 13Jacek13 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Art385 Opublikowano 10 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2009 a urzytkownicy przypadkiem nie pisze się przez "Ż" ? weź to popraw bo nawet mnie to kole w oczy a mam wysoki próg bólu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neomagnet Opublikowano 11 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2009 Według mnie nie warto, ta płyta jest ok, ale w niczym nie przewyższa ASRocka, OC to raczej niewiadoma, dźwiękówka gorsza. Jedyne co to że ma ACC, które przy tym procku nie jest Ci do niczego potrzebne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
13Jacek13 Opublikowano 12 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2009 Tak ale jest chyba ciut lepsza od asrocka tak mi się wydaje . Więc proszę o opinie . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neomagnet Opublikowano 13 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2009 A ten Twój ASRock to A770DE czy wersja z +?? Poszukaj w necie informacji o tej płycie. Ja jej nie wróżę wysokiego OC. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
13Jacek13 Opublikowano 14 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2009 Mój jest A770D bez + a mam już u siebie tego Gigusia i pytanie co będzie lepsze ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neomagnet Opublikowano 14 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2009 Skoro masz to sam sprawdź i podziel się tym z innymi użytkownikami. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
13Jacek13 Opublikowano 14 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2009 (edytowane) witam otóż włożyłem dziś gigusia i pierwszy test win 7 nie wykrzaczył się . Komputer ładnie odpalił pierwsze to że jest reg obrotów 2 wiatraczków W A770DE tylko 1. FireWire działa miodzio tego nie było . Dźwiękówka da rade nie jestem melomanem. Giguś i A770DE mają tylko lepsze kondensatorki w sekcji zasilania Procesora więc jest podobnie . Procesor jest zasilany 1,300 temperatura podobna pod obciążeniem ok 42 stopni C. Czipset też się nie przegrzewa ma max 45 stopni mierzone pirometrem. Bios jest rozbudowany i w Gigusiu i A770DE . Giguś ma ACC . To tak na szybko. Oc narazie nie planuję. Jak coś jeszcze się dopatrzę to dopiszę. Ewentualne opinie innych forumowiczów też będą mile widziane :) A770D ma już nowego właściciela a ja używam gigusia i narazie zero problemów :) Edytowane 28 Grudnia 2009 przez 13Jacek13 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibber Opublikowano 30 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2010 (edytowane) Witam Niedawno zakupiłem powyższą płytę i mam pewien problem, mianowicie posiada ona dodatkowe złącze zasilana 2x4 12V, natomiast mój zasilacz, Chieftec (GPS-400AA-101A) 400W posiada, jedynie wtyczkę 2x2 12V, czy można ową wtyczkę wpiąć do tego dodatkowego gniazda czy muszę wymienić zasilacz? komputer uruchamia się bez wpięcia tej dodatkowej wtyczki, ale przypuszczam, że przy większym obciążeniu procesora może nie dać rady mój procesor to: AMD Athlon II X2 245 Edytowane 30 Stycznia 2010 przez Gibber Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 30 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2010 Może być 4 pin zamiast 8 pin. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FatAlbert Opublikowano 31 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2010 coś ode mnie. Miałem okazje pobawić się to płytą wraz z A64 1620 oraz AII 620. Procek był sprawdzony pod wzgledem unlocka toteż płyta nie stroiła fochów tylko grzecznie bootowała z L3. HTT zrobiłem 270, po lekkim podbiciu napiecia CPU było stable, także 280 nie robiło problemów. Komfort przez ten krotki czas był bardzo duży. Niestety nie mam screenów gdyż po oddaniu płyty miałem kolejną na nforce wiec reinstall. Płyte oceniam pozytywnie, jednak sekcja zasilania wymagałaby jakiegoś nawiewu bo przy quadzie lubi sie nagrzać (ja zapewniłem nawiew w postaci 2*60x60x25 @ 5v). podziekowania dla memela/kojota za udostepnienie zarówno płyty jak i procka ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MIKOLAJ100 Opublikowano 7 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2010 Witam! Wszystkich posiadaczy płyty Gigabyte MA770 US3 Bardzo prosiłbym o opinie kolegów którzy przez dłuższy czas użytkowali tą płytę! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...