sadbre Opublikowano 10 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2009 Witam! Nadszedł ten czas w którym brakuje mi miejsca :P i chcę zakupić dysk pod mój sprzęt. Dysk ma służyć pod system,gry dane itp po prostu dysk do wszystkiego. Na oku mam WD Caviar Black 1TB WD1001FALS 32MB cache SATA-II czy to będzie dobra opcja? Taki dysk będzie podobny szybkością do obecnego mojego?Czy dyski z taka pojemnością dobrze się sprawują jako dysku uniwersalny pod system itp? Czy może lepiej wsiąść ten dysk i swój zostawić pod system(chociaż z swojego wolał bym zrobić przenośny)? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 10 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2009 Samsung F3 będzie dobrym wyborem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sadbre Opublikowano 10 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2009 Czyli 1 TB dysk będzie się nadawał pod system?I ten brać Samsung 1TB 32MB HD103SJ F3 sATA-2 zamiast WD ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lowermann Opublikowano 11 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2009 Spokojnie będzie się nadawał i na system i na magazyn danych, ja na początku jeszcze tego roku kupiłem dysk Seagate Maxtor DiamondMax 22 1TB za lekko ponad 300 zł i śmiga aż miło bez żadnych problemów, jest cichy i chłodny. Tego Ci mogę polecić, samsunga nie wiem, nie miałem! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...