korn85 Opublikowano 10 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2009 Witam forumowiczów!:) Trafiłem dziś na ciekawą ofertę sklepu angela.pl Otóż jest to polski (!) zasilacz do komputera: http://angela.pl/p5664,azo-digital-silent-...sp-600-r10.html Wygląda na ciekawą alternatywę zagranicznych konstrukcji, które nie zawsze są ciche, a tutaj nie mamy żadnego wiatraczka. Ciekaw jestem, jak wygląda eksploatacja, jak bardzo się nagrzewa, czy przy większym obciążeniu nie zaczyna piszczeć. Nie ukrywam, że zaintrygował mnie ów zasilacz, szczególnie przy chłodzeniu cieczą, gdzie walczymy o każdy dB. Może ktoś miał już do czynienia z tym wynalazkiem i powie coś więcej? Sądzę, że temat warty wyróżnienia, bo jeśli jest to produkt taki, jak w opisie to chyba warto się skusić (nienaganne parametry i cisza:)). Pozdrawiam, P. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 10 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2009 ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...