kondi24 Opublikowano 11 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2009 (edytowane) Witam! Mam zamiar kupić kino domowe. Mam na ten cel niedużą kwotę(850zł). Mam teraz podłączone do telewizora głośniki Creative Inspire P5800 przez chinche(głośnika centralny niestety nie gra). Jakość dźwięku wydaje mi się zbyt słaba i nie mam pilota co jest bardzo nie wygodne, dlatego szukam jakiegoś fajnego sprzętu który by mnie zadowolił. Mam na oku to Czy to dobry wybór? Jak mógłbym to podłączyć pod tv? Wejścia hdmi mam już zajęte, zostaje chyba komponent, a dźwięk to chyba przez chinche musze bo nie mam wyjścia optycznego w tv. Tylko jaka będzie jakość dźwięku? Będzie lepiej niż na moich creativach?? Bo jeżeli nie to zrezygnuje i kupie sobie nową grafikę do kompa. Jak znacie jakiś inny zestaw lub macie jakiś pomysł lub sugestie to piszcie. Będę bardzo wdzięczny za pomoc. Edytowane 11 Grudnia 2009 przez kondi24 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...